ΣΦΑΑ: «Ραντεβού με την ιστορία στο Μετς»

16/06/2022 - 13:20

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας ενόψει των κρίσιμων αγώνων μπαράζ για το μπασκετικό τμήμα, που διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στη Γ’ Εθνική των ανδρών. 

Σε αυτήν απευθύνεται κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια του Αιολικού στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς στην Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα απονέμονται τα εύσημα στα μέλη του ΣΦΑΜ που λειτουργούν οι ίδιοι το τμήμα. 

Αναλυτικά: 

«Ραντεβού με την ιστορία δίνει η αγαπημένη μας ομάδα στο παρκέ του ιστορικού Μέτς για πρώτη φορά σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη γ εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Εμείς θα είμαστε εκεί παντού και πάντα με τα πανό και τα συνθήματα μας καλούμε τον κόσμο την Παρασκευή 24/6 στις 19:00 μμ με αντίπαλο τον Ν.Ο.Θυμιανων Χίου να δώσει το βροντερό του παρόν και να συμπαρασταθεί σ αυτά τα παιδιά στη σοβαρή δοκιμασία που τους περιμένει.

Για όσους δεν γνωρίζουν και είναι υποχρέωση μας να το αναφέρουμε ότι η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας οφείλεται στην αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών του συνδέσμου Μυτιλήνης Σ.Φ.Α.Μ. για την αγάπη και το ζήλο προς αυτήν. Οι αγώνες αυτοί είναι ένα κίνητρο για όλους μας να έχουμε θερμή, δυναμική αλλά πάνω απ'όλα κόσμια παρουσία όπως αρμόζει στην τριανταοχταχρονη ιστορία του συνδέσμου στις κερκίδες.

Σ.Φ.Α.Α. 1984
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΟΛΙΚΟΣ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey