Χώρισαν οι δρόμοι του Αρισβαίου με τον Αλμπάνη

30/06/2024 - 11:22 Τελευταία τροποποίηση στις 30/06/2024 - 12:00

Ο προπονητής Στρατής Αλμπάνης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του νταμπλούχου Λέσβου, Αρισβαίου Καλλονής.

Με δήλωση του ο έμπειρος προπονητής ενημέρωσε για την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς τους ανθρώπους του συλλόγου για την συνεργασία τους. Ο κ. Αλμπάνης σημείωσε ότι η χρονιά ήταν επιτυχημένη αν και δεν κατάφερε η ομάδα να ανέβει στη  Νational League 2. Επίσης, ανέφερε ότι για επαγγελματικούς κυρίως λόγους θα απέχει στο εξής από την προπονητική, παραμένοντας μόνο στην Μικτή ομάδα Λέσβου. Αναλυτικά:

«Με την ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ στην Αθήνα τελείωσαν και οι επίσημες υποχρεώσεις με την ομάδα μπάσκετ του Αρισβαίου Καλλονής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Στέλιο και Ιγνάτη Μαριόλα για την άψογη συνεργασία που είχαμε, να ευχαριστήσω επίσης τον Κύριο Προδρόμου για την ευκαιρία που μου έδωσε να προπονήσω αθλητές υψηλού επιπέδου, περισσότερο όλων αισθάνομαι όμως την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Κώστα Κοσμά ο οποίος ήταν πολλά περισσότερα από ένας ακόμη αθλητής, ένας πραγματικός Αρχηγός, τέλος να ευχαριστήσω όλους του αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα φέτος.

Θεωρώ ότι η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για τον σύλλογο αφού μέσα από τις αντιξοότητες της φετινής σεζόν όσο αφορά τις προπονητικές ώρες αλλά και την ροή του πρωταθλήματος καταφέραμε να κατακτήσουμε αήττητοι το κύπελλο και πρωτάθλημα και σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα στους αγώνες μπαράζ με απολογισμό 2 ήττες και 1 νίκη, παρά τις σημαντικές απουσίες που προέκυψαν την τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμών.

Προσωπικά δεν πέτυχα τον στόχο που είχα θέσει από την αρχή που ανέλαβα την ομάδα του Αρισβαίου και οι λόγοι είναι προφανείς αλλά δεν είναι της παρούσης. Για επαγγελματικούς κυρίως λόγους αποφάσισα να απέχω από την προπονητική παραμένοντας όμως στην Μικτή Λέσβου.

Εύχομαι στην ομάδα του Αρισβαίου Καλλονής καλή συνέχεια και να εκπληρωθεί σύντομα το όνειρο των ανθρώπων της Δυτικής Λέσβου με την κατασκευή ενός Κλειστού Γυμναστηρίου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey