Έδωσαν τα χέρια ξανά Ανδρονικάς και Κομνηνός

03/05/2024 - 13:38 Τελευταία τροποποίηση στις 03/05/2024 - 14:14

Ο Γιώργος Κομνηνός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ανδρονικά Παρακοίλων μετά από μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη χρονιά για το σωματείο, αφού ανανέωσε την παρουσία του στην κατηγορία.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά την πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση και του ποδοσφαιριστές, θα καθοδηγήσει το σωματείο και τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Α ΕΠΣ Λέσβου. Η ομάδα των Παρακοίλων παραμένει πιστή στο πλάνο της ανάδειξης νεαρών παικτών της περιοχής, αναλογιζόμενη πάντα το μεγάλο κόστος, βλέποντας όμως πάντα το μέλλον.

Την νέα προσπάθεια της ομάδας θα πλαισιώσουν οι ντόπιοι παίκτες Στρατής Τζίγκας και Χρήστος Κουτλής που επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Επίσης, από τις μετεγγραφές παραμένουν ο τερματοφύλακας Γιάννης Βαλσάμης, από τους επιθετικούς ο Μιχάλης Ανδριώτης και ο Παντελής Κουλουδής και από αμυντικούς ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, ο Βασίλης Ταστάνης και ο κεντρικός Θοδωρής Μαστέλλος, ο οποίος αναρρώνει από το δύσκολο χειρουργείο στον καρπό μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα των play outs με τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους.

Ακόμη ένας δύσκολος τραυματισμός στην οικογένεια του Ανδρονικά είναι αυτός του Λουκά Αγριτέλλη, όπου μετά την μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε δεν θα αποφύγει την χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση στον έσω μηνίσκο και πρόσθιο χιαστό. 

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται επιπλέον συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και κάποιους υποψήφιους στόχους που θα ενισχύσουν το ροστερ σε σημεία που παρουσιάζονται κενά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey