Σκέψεις αποχώρησης του Γιώργου Μανούσου από τον Αιολικό

19/12/2023 - 13:47 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2023 - 18:57

Σοβαρό είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Γιώργος Μανούσος να μην συνεχίσει τη νέα χρονιά στην ομάδα του Αιολικού.

Στην αρχική συμφωνία του Μυτιληνιού επιθετικού, συμπεριλαμβανόταν άτυπα και η επιστροφή του συλλόγου στη Λέσβο έως τα Χριστούγεννα, κάτι το οποίο δεν έχει υλοποιηθεί και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα.

Ο αρχηγός της ομάδας είχε δηλώσει από τη πρώτη στιγμή, ότι ο Αιολικός πρέπει να επιστρέψει στη βάση του, απευθύνοντας μάλιστα κάλεσμα να εργαστούν όλοι μαζί γι' αυτό τον σκοπό. Ο ίδιος το καλοκαίρι επέστρεψε στη Λέσβο για να μην είναι πλέον μακριά από την οικογένεια του, όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες, έχει επιστρέψει στην προτέρα κατάσταση, αφού πρέπει να πηγαινοέρχεται στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις. Πληροφορίες του sportlesvos αναφέρουν ότι ο έμπειρος επιθετικός δεν σκέφτεται με τις υπάρχουσες συνθήκες να συνεχίσει στον Αιολικό, ωστόσο ακόμη παραμένει σε ισχύ το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ, ενώ εκπρόσωποι της οποίας τις τελευταίες μέρες προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γιώργου Μανούσου, αν τελικά θα αποχωρήσει δηλαδή ή αν θα υπάρξει ανατροπή και θα συνεχίσει με την "κυανόλευκη" φανέλα, κάτι που επιθυμεί έντονα και ο προπονητής Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς, ο οποίος στηρίζει πολλά στην εμπειρία του Μυτιληνιού επιθετικού εντός και εκτός αποδυτηρίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey