Στον πάγκο του Αιγέα ο Δημήτρης Γαβαλάς

28/06/2024 - 10:40 Τελευταία τροποποίηση στις 30/06/2024 - 11:31

Ο Δημήτρης Γαβαλάς είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο του Αιγέα Πλωμαρίου, όπως ανακοίνωσε το σωματείο.

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ενόψει του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Ο Γαβαλάς μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στον Αστέρα Νίκης και την άνοδο στην Α ΕΠΣ Λέσβου, συνεχίζει στον Αιγέα, αποδεχόμενος την πρόταση της διοίκησης. 

Ο έμπειρος τεχνικός με θητεία σε πολλές ομάδες της Λέσβου αλλά και ως μέλος του τεχνικού τιμ της ΑΕΛΚ, θα ηγηθεί της νέας δύσκολης προσπάθειας του Αιγέα σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου που αποτελεί πρόκληση για όλους στον οργανισμό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αιγέα Πλωμαρίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Γαβαλά στη θέση του προπονητή για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 στο πρωτάθλημα της Γ´Εθνικής.

Ο νέος μας προπονητής αποτελεί από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς στο χώρο του λεσβιακού ποδοσφαίρου αφού έχει θητεύσει στην ΑΕΛ Καλλονής. 

Στόχος μας είναι ο κ.Γαβαλάς να συμβάλει με τις γνώσεις και την εργατικότητα του στην πρόοδο της ομάδας μας αλλά και την ποδοσφαιρική εξέλιξη των ντόπιων ποδοσφαιριστών του νησιού μας. 

Καλωσόρισες ξανά Δημήτρη στην οικογένεια μας!!

Αγαπώ τον Αιγέα, στηρίζω την προσπάθεια στην Γ´Εθνικη.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey