«Ξύπνησαν» μνήμες από το παρελθόν στο γήπεδο Μύρινας

23/06/2024 - 10:13 Τελευταία τροποποίηση στις 23/06/2024 - 18:08

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου στο γήπεδο της  Μύρινας μεταξύ των Παλαιμάχων Λήμνου και των Βετεράνων Λέσβου.

Για ακόμη μια χρονιά διεξήχθη στο νησί της Λήμνου ο καθιερωμένος πια φιλικός αγώνας ανάμεσα στους βετεράνους των δύο γειτονικών νησιών. Μεγάλες δόξες του παρελθόντος συναντήθηκαν ξανά μέσα στις τέσσερις γραμμές για έναν ιδιαίτερο αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ζωντανεύοντας μνήμες και όμορφες στιγμές του παρελθόντος σε φιλική ατμόσφαιρα.

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Λέσβου 2-4. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Λάκης Μέγας σημείωσε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι παλαίμαχοι Λήμνου ισοφάρισαν με τον Δημήτρη Σφεντύλη. Ο Γιώργος Δασκάλου με μακρινό σουτ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενος, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε με τον ίδιο τρόπο και το 1-3. Το 1-4 πέτυχε ξανά το Λάκης Μέγας με ωραία ενέργεια και το τελικό 2-4 από την πλευρά των γηπεδούχων ο Βάϊος Ελευθεράκης με πέναλτι. Στο 75' από τους Βετεράνους Λέσβου είχε δοκάρι ο Νίκος Βαλαβάνης.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καρασάββας που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις αγωνιστικές του επιδόσεις, απένειμε τιμητική πλακέτα εκ μέρους των βετεράνων Λέσβου στον πρόεδρο των παλαιμάχων Λήμνου κ. Ισίδωρο Καραγιάννη.

Η αποστολή των βετεράνων Λέσβου ευχαριστούν τους παλαιμάχους Λήμνου για την άψογη φιλοξενία, ανανεώνοντας το ραντεβού τους στη Λέσβο το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey