Τρεις «μνηστήρες» για την προεδρία της ΕΠΣ Λέσβου;

26/06/2024 - 17:30 Τελευταία τροποποίηση στις 27/06/2024 - 00:37

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο γίνονται ήδη οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με ονόματα που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την διεκδίκηση της προεδρίας.

Η ΕΠΣ Λέσβου μπορεί ακόμη να μην έχει μπει σε προεκλογική περίοδο, ωστόσο έως τώρα ανέρχονται σε τρεις οι μνηστήρες που φλερτάρουν με τον προεδρικό θώκο και έχουν ξεκινήσει ήδη να...κινούνται.

Επίσημα την υποψηφιότητα του και την διεκδίκηση της θέσης του προέδρου για δεύτερη τετραετία έχει ανακοινώσει μόνο ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Παντελέων Βερρής. Εκτός όμως από τον Βερρή, επιθυμία για υποψηφιότητα έχει εκφράσει ο Κυριάκος Πετρέλλης, ένας έμπειρος παράγοντας, ο οποίος στο παρελθόν είχε σύντομο πέρασμα από την προεδρία και πολυετή παρουσία στο ΔΣ της Ένωσης επί Σταύρου Ψαρρόπουλου. 

Κρούσεις για να θέσει υποψηφιότητα έχει δεχθεί και ο Παναγιώτης Ζαφειρίου που υπήρξε επίσης για πολλά χρόνια μέλος της ΕΠΣ Λέσβου και γενικότερα μετράει μακρόχρονη παρουσία στον χώρο του αθλητισμού πέρα από την αυτοδιοίκηση, όμως έως αυτή την ώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα λάβει σχετικές αποφάσεις μετά τον Σεπτέμβριο.

Από κει και πέρα, το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία και για τον Σταύρο Γριππιώτη, ωστόσο όπως ο ίδιος δήλωσε επίσημα, μετά την ολοκλήρωση της τωρινής θητείας του στο ΔΣ της ΕΠΣΛ, σκοπεύει να κλείσει τον μεγάλο κύκλο της ενασχόλησης του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λέσβου. Βέβαια ακόμη υπάρχει μπροστά ένας χρόνος και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή δεδομένων.

Αν θα υπάρξουν τελικά περισσότερες υποψηφιότητες εκτός από του κ. Βερρή, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey