Σήμερα ο τελικός του Κυπέλλου

23/02/2011 - 12:58 Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2011 - 13:09

Με το ενδιαφέρον στραμμένο στον τελικό του Κυπέλλου, Ηρακλής και Κεραυνός κοντράρονται σήμερα το απόγευμα (3μ.μ.) στο Δημοτικό στάδιο της Ατσικής (κοινή έδρα και των δύο) με φόντο την κατάκτησή του και τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό του Νομού κόντρα στον Αιολικό.

Δύο αντίπαλοι που έφθασαν δικαιότατα μέχρι τον τελικό ενώ είναι και από τα μεγάλα φαβορί  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο νησί,  Ηρακλής και Κεραυνός δεν έχουν να κρύψουν τίποτα μεταξύ του. Είναι οι καλύτερες ομάδες στον τόπο τους και υπάρχει ανάμεσά τους ένας έντονος ανταγωνισμός. Η ομάδα της Ατσικής προπορεύεται μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με δύο βαθμούς διαφορά αλλά εδώ δεν αναφερόμαστε σε παιχνίδι πρωταθλήματος αλλά για θεσμό κυπέλλου όπου τα πάντα είναι ανοικτά.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι πάντα τέτοια παιχνίδια είτε πρωταθλήματος είναι είτε κυπέλλου έχουν πάντα έντονο ενδιαφέρον και ο κόσμος που θα πάει σήμερα στο γήπεδο θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει έναν σούπερ τελικό από δύο ομάδες που δεν σταματούν να βομβαρδίζουν τις αντίπαλες άμυνες έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα.

Ψυρούκης και Κουκάκης δεν έχουν σήμερα να κρύψουν κάτι στο γήπεδο και θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που στο τέλος θα τους στέψει κυπελλούχους σε τοπικό επίπεδο αφού ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό στον νομό τον επίσης κυπελλούχο Μυτιλήνης Αιολικό που είχε επικρατήσει με 3-0 του Αστέρα Νίκης.

Πέρυσι ο Ηρακλής ήταν η μεγάλη έκπληξη του κυπέλλου κατακτώντας το τρόπαιο αφού κατάφερε να αφήσει εκτός διοργάνωσης την ΑΕΛΚ νικώντας την στην Θερμή με σκορ 1-0 και συνέχισε στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, μέχρι την πρώτη φάση αφού αποκλείστηκε από το Κερατσίνι δύσκολα. Μία ανάλογη και γιατί όχι καλύτερη πορεία είναι στο μυαλό των παικτών του Ηρακλή, θέλοντας να επαναλάβουν τον περσινό τους άθλο.

Από την δική του πλευρά ο Κεραυνός θέλει να αποδείξει ότι παραμένει πάντα η ομάδα που ξέρουν και θαυμάζουν οι φίλαθλοι στην Λήμνο και ότι παρότι έχουν περάσει τα χρόνια και λίγο πολύ η ομάδα έχει αλλάξει κάπως αγωνιστικά με νέο προπονητή και παίκτες παραμένει η ομάδα φόβητρο για τον εκάστοτε αντίπαλο.

Αρχές Μάρτη ο τελικός Νομού
Τον τελικό ορίσθηκε να σφυρίξει ο Σωκράτης Κρομμυδέλλης ένας καλός διαιτητής που μέχρι τώρα δεν έχει δώσει αφορμή για σχόλια, με βοηθούς την Παρασκευή Χατζητζίκα και τον Γιώργο Τσιακίρη. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι ο μεγάλος τελικός για τον υπερκυπελλούχο θα γίνει φέτος στην Λήμνο αρχές του επόμενου μήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey