Συνεργασία του Ανέστη Αγρίτη με τον Οδυσσέα Ελύτη

24/06/2024 - 11:58 Τελευταία τροποποίηση στις 24/06/2024 - 23:19

Η επόμενη αγωνιστική σεζόν θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στον σύλλογο του Οδυσσέα Ελύτη στον οποίο αναμένεται να αποκτήσει ενεργό ρόλο ο Ανέστης Αγρίτης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία για την εμπλοκή του Αγρίτη σε διοικητικό επίπεδο στο σωματείο του Οδυσσέα Ελύτη, κάτι το οποίο γίνεται πλέον πράξη. Στο ήδη υπάρχον εξαιρετικό δυναμικό του Οδυσσέα Ελύτη, θα προστεθεί ένας από τους σπουδαιότερους πρώην ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει η Λέσβος και ο οποίος θα ασχοληθεί ενεργά και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα σε μια από τις πιο επιτυχημένες ακαδημίες της Λέσβου και όχι μόνο. 

Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ανέστης Αγρίτης με την εμπειρία του και τις γνώσεις του αναμένεται να προσθέσει νέα δυναμική στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ακόμα πιο ανταγωνιστικού πλάνου της ακαδημίας. Το βιογραφικό του αλλά και η στάση ζωής του από την ημέρα που σταμάτησε να αγωνίζεται και επανήλθε στο νησί μας αποτελεί εγγύηση για τις πάντα προσεγμένες κινήσεις στην λειτουργία της ομάδας του Οδυσσέα Ελύτη.

Οι προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας ολοκληρώνονται στις 26/06/2024 και ξεκινάει αμέσως ο σχεδιασμός για την νέα περίοδο εστιάζοντας την προσοχή στα αγωνιστικά τμήματα υποδομών Κ10, Κ12, Κ14, Κ16, στα οποία υπάρχουν εξαιρετικοί αθλητές και πρόθεση είναι να αναβαθμιστούν ακόμη περισσότερο και να λειτουργήσουν σε επαγγελματικά πρότυπα.

Αποφάσεις και για την ανδρική ομάδα

Αποφάσεις και για την λειτουργία  της ανδρικής ομάδας, η οποία κέρδισε την άνοδο της εκ νέου στην Α΄ Κατηγορία θα παρθούν στο επόμενο δεκαήμερο, όπου θα υπάρχει καθαρός χρόνος για προσεκτική και καλύτερη προσέγγιση της πραγματικότητας.

Έως τώρα έχει γίνει μια συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας για να καταγραφούν οι προθέσεις τους, να ακουστούν οι δυσκολίες που συνάντησαν τον χρόνο που πέρασε, να εντοπιστούν οι πιθανές αποχωρήσεις αλλά και να να αναλυθεί το οικονομικό μοντέλο στο οποίο λειτουργεί ο οργανισμός και η δυνατότητα σύστασης ξανά μιας υγιούς ομάδας.

Ενημέρωση θα υπάρξει για τις όποιες αποφάσεις παρθούν σε όλα τα μέλη της συλλόγου τις επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey