Η Λέσβος έγραψε «Έπος» στην Χίο

30/04/2024 - 08:24

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου στην γειτονική Χίο πραγματοποιήθηκαν αγώνες ορεινού τρεξίματος Hardstone Trail Running 2024, χλμ 5 ,13 ,24 και 42.

Πλήθος αθλητών από Ελλάδα και Τουρκία παρευρέθηκαν στην διοργάνωση και συμμετείχαν στους αγώνες. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην ευρύτερη περιοχή του όρους Έπος και είχαν σαν σημείο εκκίνησης στο ορεινό χωριό Καρυές της Χιου. Οι αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον τοπικό σύλλογο Δρομέων Chios Running, όπου στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία και η υποδοχή των επισκεπτών και συμμετεχόντων ήταν και φέτος θερμή και φιλόξενη.

Από το νησί της Λέσβου πήραν μέρος 9 αθλητές σε όλες διοργανώσεις από τους 2 τοπικούς συλλόγους Lesvos Runners και Σωματείο Εν Γνώση. Μεγάλος νικητής του αγώνα των 42 χιλιόμετρων με 2500 υψομετρική διάφορα, ο Λέσβιος αθλητής Χατζηελευθεριου Βύρων που κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 4:45:50 σε έναν αγώνα με έντονο ανταγωνισμό, με δεύτερο τον Ιατρουδελλη Χαράλαμπο και τρίτο τον Μπουμπάρη Ζαννή.

Με σειρά τερματισμού συμμετείχαν στον αγώνα 42 χιλιομέτρων οι:

Πάπαρης Άγγελος
Κινικλής Στράτος
Σαχαρίδης Κώστας
Χρυσανθακόπουλος Γιώργος

Στην απόσταση των 24 χιλιομέτρων με 1300 υψομετρική διάφορα συμμετείχαν οι:
Αθανάσης Νικόλαος
Ντάκας Λάμπρος
Κατσαρός Βασίλης

Στην απόσταση των 13 χιλιομέτρων με 700 υψομετρική διαφορά συμμετείχε η Χαχαδάκη Μαρίζα που έκανε την πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα τέτοιων χιλιόμετρων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey