Ταξίδι στην Ηπειρωτική Ελλάδα από την Παλλεσβιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας

01/07/2024 - 09:20 Τελευταία τροποποίηση στις 01/07/2024 - 09:27

Η Παλλεσβιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας στα πλαίσια της ετήσιας εκδρομής των μελών, ετοιμάζει ταξίδι στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Παλλεσβιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας στα πλαίσια της ετήσιας εκδρομής των μελών, ετοιμάζει ταξίδι στην Ηπειρωτική Ελλάδα από 3-9 Ιουλίου

Συγκεκριμένα με αφετηρία τον Πειραιά θα κινηθούμε προς Καλαμπάκα –Μετέωρα. Μετά την πρώτη μας διανυκτέρευση θα ετοιμαστούμε να οδηγήσουμε στην ομορφότερη ίσως διαδρομή της χώρας που είναι στην Πίνδο , γνωστή σαν «πέρασμα του Μπάρου». Απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι σε μια εκδρομική εμπειρία, σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ίδιο το ταξίδι. Ο Αυχένας του Μπάρου είναι το πέρασμα που ενώνει οδικώς τη Θεσσαλία με την Ήπειρο και βρίσκεται ίσως στο μεγαλύτερο υψόμετρο από κάθε άλλον ασφαλτωμένο δρόμο της Ελλάδας στα 1900 μέτρα.

Ακολουθεί η άφιξη στα Ιωάννινα με δύο διανυκτερεύσεις στην πόλη. Ημερήσια εκδρομή στα περίφημα Ζαγοροχώρια και επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της περιοχής συμπληρώνουν το πρόγραμμα. Ακολουθεί διαδρομή για Καστοριά , Πρέσπες και Φλώρινα όπου θα διανυκτερεύσουμε. Επόμενος προορισμός θα είναι η Έδεσσα με τους γνωστούς καταρράκτες και άφιξη στην Θεσσαλονίκη για διανυκτέρευση. Η επιστροφή στο νησί θα γίνει την επομένη ημέρα μέσω Καβάλας.

Σκοποί του ταξιδιού, πέρα από την ταξιδιωτική εμπειρία των συμμετεχόντων, είναι α) η ανάδειξη της λέσχης και η γνωριμία με τις κατά τόπους αντίστοιχες λέσχες και β) η προβολή του νησιού σαν μοτοσυκλετιστικό προορισμό.

Στα πλαίσια αυτών των δύο σκοπών έχουν προγραμματιστεί διάφορες συναντήσεις με φορείς και λέσχες μοτοσυκλέτας για να τους προσκαλέσουμε να επισκεφθούν το νησί μας. Η Λέσβος είναι ιδανικός προορισμός για μοτοσυκλετιστές αφού πέρα από τα πολλά όμορφα μέρη που διαθέτει, έχει και ένα πολύ καλό οδικό δίκτυο. Στην προσπάθεια μας αυτοί έχουμε την στήριξη της αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης και με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον αντιδήμαρχο κ. Γιαννάκα για την άμεση ανταπόκριση. Στο ταξίδι αυτό θα βρίσκονται πλάι μας ορισμένες εταιρείες και επαγγελματίες του τόπου που με διάφορους τρόπους στηρίζουν την λέσχη μας για να πραγματοποιήσει τους σκοπούς της.

Να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τους

ATTICA GROUP – HELLENIC SEAWAYS –BLUE STAR FERRIES

ΜΟΤΟ ΜΠΟΥΛΑΣ

MYTHICAL COAST - HIPPOCRATES THERMAL SPRINGS

ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ BAΡΒΑΓΙΑΝΝΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ « Ο ΠΑΥΛΟΣ»

ALUMINCO

FISHEYE

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΠΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ

Πάμε λοιπόν να ανεβάσουμε το μήνυμα «ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ -RIDE TO LESVOS» στο υψηλότερο οδικό πέρασμα της Ελλάδας !»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey