Στη Βουλγαρία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 ο Σωκράτης Γιακουμής

29/06/2024 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 29/06/2024 - 11:27

Την δεύτερη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό τουρνουά U18 volleyball ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής θα καταγράψει ο Σωκράτης Γιακουμής.

Ο έμπειρος προπονητής έλαβε πρόσκληση από την ΕΟΠΕ για συμμετάσχει ξανά το τεχνικό τιμ στο προσεχές Ευρωπαϊκό U18 Men, που θα διεξαχθεί στο Plovdiv της Βουλγαρίας από 10 έως 21 Ιουλίου 2024. Αν και ο Μυτιληνιός τεχνικός είναι ενεργό μέλος του Δήμου Μυτιλήνη και με αυξημένες υποχρεώσεις ως Αντιδήμαρχος αθλητισμού, συνεχίσει να «υπηρετεί» το άθλημα του volley, έχοντας γι' άλλη μια φορά την σπουδαία ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και τη Λέσβο στην τελική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποτελώντας τον άμεσο συνεργάτη του Γρηγόρη Ρουσάκη.

Ο κύριος Γιακουμής θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι την Τετάρτη 3/7 ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και εν συνεχεία στις 7/7 θα αναχωρήσει για τη Βουλγαρία.

Η Εθνική μας ομάδα προκρίθηκε ως δεύτερη πίσω από την Ιταλία στα προκριματικά που διεξήχθησαν στη γείτονα χώρα Ιταλία τον περασμένο Ιανουάριο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον Β' όμιλο της τελικής φάσης. Οι αγώνες είναι ουσιαστικά είναι μια... μικρογραφία του ομίλου της Εθνικής Κ17 στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι στο Μαυροβούνιο, καθώς πέντε από τις οκτώ ομάδες είναι οι ίδιες. 

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι: 
 
Α' όμιλος (Σόφια): Βουλγαρία, Πολωνία, Γαλλία, Τουρκία, Φινλανδία, Αυστρία, Ουκρανία, Πορτογαλία
 
Β' όμιλος (Φιλιππούπολη): Ιταλία, Τσεχία, Βέλγιο, Σλοβενία, Ελλάδα, Ρουμανία, Ισπανία, Εσθονία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey