Πήρε τον Γκόλια για αντί-Κρολ!

13/01/2016 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2016 - 12:58

Στην ΑΕΛΚ είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν ως το τέλος και από τη στιγμή που είναι ειλημμένη η απόφαση για τη λύση του συμβολαίου του Κρίστοφ Κρολ, προχώρησαν σήμερα στην απόκτηση αριστερού μπακ.

Τη φανέλα της ΑΕΛΚ θα φορά για τους επόμενους έξι μήνες ο 31χρονος Βασίλης Γκόλιας. Πρόκειται για ένα αρκετά έμπειρο ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολξς, αλλά βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στον Παναιτωλικό. Στην ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε από το 2007 έως και το 2014, μετρώντας συνολικά 156 συμμετοχές και 1 γκολ! Η περσινή σεζόν τον βρήκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης, παίζοντας σε 30 παιχνίδια στη Football League, ενώ φέτος είχε μόλις 2 συμμετοχές με την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Η ανακοίνωση των Καλλονιατών: "H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Γκόλια για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Σμύρνης.

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey