Σε τουρνουά στη Χίο ο Θησέας Παναγιούδας

04/10/2019 - 07:46 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2019 - 07:50

Με τη συμμετοχή του Θησέα Παναγιούδας θα πραγματοποιηθεί το 5ο τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει ο Αιγέας Χίου εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών.

Η ομάδα του Στρατή Αλμπάνη θα ταξιδέψει στο γειτονικό νησί με αρκετές και σημαντικές απουσίες, κάτι όμως που δεν πτοεί τον ίδιο, αφού όπως δηλώνει στο "SL" ο σκοπός της συμμετοχής αυτής είναι διττός.

"Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Αιγέα Χϊου και τον προπονητή του, τον Coach Γιασεμή, για την μεγαλή τιμή που μας κάνουν να μας προσκαλέσουν σε ένα τουρνουά με την συμμετοχή 2 ομάδων της Α2 γυναικών.

Για εμάς η συμμετοχή μας έχει διττό σκοπό, αφού η ομάδα μας καλά-καλά δεν έχει μπεί στο γήπεδο και το πρωτάθλημα μας ξεκινάει σε τρεις μήνες. Επιπλέον θα ταξιδέψουμε με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες των βασικών μας Guard, άρα δύσκολα θα βγάλουμε συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας μας, όμως θα μπορέσουμε να δούμε πώς λειτουργούμε κάτω από συνθήκες πίεσης και σε τι ατομικό επίπεδο βρίσκονται οι αθλήτριες μας.

Από την άλλη όμως θεωρώ πως είναι για όλους μας, προπονητές, αθλητές και παράγοντες μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά, να δούμε τον τρόπο λειτουργίας ομάδων μεγαλύτερης κατηγορίας από εμάς και να αποκομίσουμε εμπειρίες, οι οποίες θα μας κάνουν να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψεις και λειτουργίας μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες της ομάδας μου που συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να μπορέσουμε να παραβρεθούμε σε αυτό το τουρνουά”.

Να σημειωθεί ότι στη Χίο δεν θα ταξιδέψουν οι Β. Δήμου και Στυλιανίδου, αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Κούση, ενώ η νεαρή Τζωάννα Ταμπάκου θα ταξιδέψει με την ομάδα, αλλα δεν θα αγωνιστεί, καθώς βρίσκεται σε φάση από θεραπείας.

Οι αθλήτριες που πλαισώνουν την αποστολή, που θα αναχωρήσει την Παρασκευή ακτοπλοικώς είναι: Κατσούρη Μ. Σηφάκη, Ταμβακέλλη, Κατσούρη Ι, Τρακέλλη, Παυλή, Καρακλά, Αλασχκάρ, Κιρτσέπη, Μανιάκη, Τσιμούρτου, Ταμπάκου.

Από φέτος στον Αιγέα Χίου αγωνίζεται η Ελένη Κοτσία, πρώην αθλήτρια του Αίολου Μυτιλήνης, που συνδυάζει πλέον σπουδές και μπάσκετ στο γειτονικό νησί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey