Δίδυμο Αλμπάνη-Γκούμα στον Θησέα!

28/02/2020 - 19:13

Κίνηση ματ για τον πάγκο του Θησέα στην κατηγορία γυναικών, αφού από εδώ και στο εξής θα διαθέτει πέρα από τον Στρατή Αλμπάνη, ακόμα έναν έμπειρο προπονητή με μεγάλη θητεία ιδιαίτερα στις γυναικείες κατηγορίες. Ο εκλεκτός της ομάδας της Παναγιούδας είναι ο Γιώργος Γκούμας, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Αλμπάνη στην προσπάθεια της ομάδας για την εκπλήρωση των στόχων της. Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Ο Α.Ε.Σ. ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον coach Γκούμα Γιώργο, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του coach Αλμπάνη στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας.

Το πάθος του για το μπάσκετ, η πίστη του στις δυνατότητες του συλλόγου μας καθώς και το κοινό μας όραμα για τον σύλλογο και το Λεσβιακό μπάσκετ γενικότερα αποτελούν εχέγγυο για μια επιτυχημένη συνεργασία. Το ΔΣ θα σταθεί δίπλα τους ώστε να επιτευχθούν οι προσδοκίες μας και να υλοποιήσουμε το όραμα μας."

albanis.jpg (770×563)

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον coach Αλμπάνη αναφέρει: "Η αλήθεια είναι πως με τον coach Γκούμα είχαμε μιλήσει πολλές ώρες για μπάσκετ και είχα ξεκάθαρη γνώμη για αυτή τη συνεργασία. Έτσι, από την αρχή της χρονιάς με προσωπική μου πρωτοβουλία προσπαθούσα να τον πείσω να έρθει στον σύλλογο και να συνεργαστούμε.

Τελικά τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενος για την έναρξη αυτής της συνεργασίας και πιστεύω ότι μαζί θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Το μπάσκετ άλλωστε είναι ομαδικό άθλημα και επιβάλλονται οι συνεργασίες για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας."

gkoumas-gynaikes.jpg (770×513)

Το "SL" επικοινώνησε και με τον Γιώργο Γκούμα, ο οποίος δηλώνει από την πλευρά του:"Ο Θησέας αναζήτησε μια έξτρα συνεργασία στην προσπάθεια που κάνει για την μεγάλη κατηγορία και με πρότεινε ο Στρατής Αλμπάνης λόγω και της εμπειρίας μου στις γυναικείες κατηγορίες των Αθηνών. Αποδέχτηκα την πρόταση με χαρά αν και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος λόγω του Αιολικού στο ανδρικό και στις ακαδημίες αλλά και στη Μικτή. Μέσα από συζήτηση και συνεργασία με τον Στρατή θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τον πλάνο που θα φέρει την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Φυσικά πρώτος προπονητής είναι ο Αλμπάνης, θα συστρατευθώ μαζί του και σε ότι χρειαστεί θα είμαι δίπλα του. Οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για το καλό του νησιού πρέπει να στηρίζεται και η συμμετοχή μιας ομάδας σε ανώτερη κατηγορία είναι κάτι που θα προβάλλει τη Λέσβο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey