Πρώτη κίνηση με Χρυσοστομίδου ο Θησέας!

02/07/2020 - 22:04

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Θησέας Παναγιούδας, αρχίζοντας να κάνει πράξη τον σχεδιασμό του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την πρωταθλήτρια Λέσβου στην Α2 Γυναικών.

Η Ρόδη Χρυσοστομίδου είναι το νέο απόκτημα του Θησέα, ενισχύοντας τις θέσεις των γκαρντ. Η 21χρονη έχει ύψος 1,78μ και αποτελεί προσωπική επιλογή του Στρατή Αλμπάνη, με τον προπονητή της ομάδας της Παναγιούδας να ετοιμάζει πολύ προσεκτικά τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αξιοποιώντας παράλληλα και το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Η Χρυσοστομίδου ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΕΚ Καβάλας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, στους Τιτάνες Δράμας, ενώ έχει εμπειρία και από την Α2 Γυναικών με τη φανέλα της ΜΕΝΤ,αλλα και της ΑΕ Πυλαίας την περσινή σεζόν. Ενδιάμεσα, την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στον Πιερικό Αρχέλαο Κατερίνης.

Είναι μάλιστα μια αθλήτρια που συμμετείχε στα κλιμάκια και τις προεθνικές παγκορασίδων και κορασίδων.

Σε ανακοίνωση του ο Θησέας Παναγιούδας καλωσόρισε την 21χρονη στην οικογένεια του συλλόγου, με τον προπονητή και τους ανθρώπους της διοίκησης να την υποδέχονται το απόγευμα στο αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey