«Δύσκολη απόφαση, μεγάλο το κίνητρο!»

08/07/2020 - 17:01 Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2020 - 17:31

Η Ρόδη Χρυσοστομίδου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Θησέα Παναγιούδας και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Λέσβου «αποκαλύπτεται» στο «SL», στην πρώτη συνέντευξη μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Η 21χρονη γκαρντ, μετράει τρεις χρονιές σε επίπεδο Α2, με τις φανέλες των ΜΕΝΤ, Πιερικού Αρχέλαου Κατερίνης και ΑΕ Πυλαίας, ενώ έχει αγωνιστική εμπειρία και σε ΕΚ Καβάλας, ΠΑΟΚ, Τιτάνες Δράμας. 

  • Πόσο εύκολη ήταν η απόφαση να πεις το «ναι» στον Θησέα Παναγιούδας;

«Σίγουρα δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω πίσω την οικογένεια μου και μια αξιόλογη ομαδα όπως η ΑΕ Πυλαίας. Από την πρώτη όμως στιγμή που με προσέγγισε ο coach Αλμπάνης και η διοίκηση του σωματείου πίστεψα στη φιλοδοξία τους και ήθελα να γίνω μέλος της οικογένειας του Θησέα.»

  • Ήρθες στην Μυτιληνη λίγες ημέρες πριν υπογράψεις, τι εντυπώσεις σου άφησε η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ομαδας;

«Βρέθηκα για 5 ημέρες στο νησί. Οι άνθρωποι του Θησέα με υποδέχτηκαν και με φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ευπρόσδεκτη στην ομάδα και προσαρμόστηκα στα δεδομένα της.»

  • Ως μια από τις λίγες αθλήτριες εκτός νησιού στο ρόστερ του Θησέα, είναι λογικό να υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις. Σε αγχώνει καθόλου το γεγονός αυτό;

«Δεν με αγχώνει. Αντιθέτως μου αρέσει να υπάρχουν απαιτήσεις διότι με κάνουν πιο εργατική και φιλόδοξη. Επίσης αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμένα, το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α2 νότου, καθώς είναι μια από τις ανταγωνιστικότερες κατηγορίες στα πρωταθλήματα γυναικών, στην οποία δεν έχω ξανά αγωνιστεί.»

  • Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σου στοιχείο μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ;

«Το δυνατό μου στοιχείο δεν είναι αμιγώς μπασκετικό. Πιστεύω πως η ενέργεια που βγάζω όταν βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο είναι από τα σημαντικότερα ατού μου.»

  • Για να βρίσκεσαι εδώ σήμερα, σίγουρα είναι πολλοί εκείνοι που σε έχουν βοηθήσει. Νιώθεις πως θες να ευχαριστήσεις κάποιους συγκεκριμένα;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΑΕ Πυλαίας και τους προπονητές της για την περσινή συνεργασία. Ήταν μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες. Στην συνέχεια ολόκληρη την οικογένεια μου, που με στηρίζει και συγκεκριμένα τον παππού μου, που δυστυχώς έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή. Ήταν ο μέντορας μου και το καθημερινό μου κίνητρο για σκληρή προπόνηση. Προσεύχομαι κάθε μέρα για αυτόν και κάθε επιτυχία μου είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey