Κάρτες ενίσχυσης από Θησέα Παναγιούδας

15/07/2020 - 12:28

Κάρτες μέλους κυκλοφόρησε ο Θησέας Παναγιούδας, προς ενίσχυση του συλλόγου, που θα εκπροσωπήσει φέτος τη Λέσβο στην Α2 Γυναικών του μπάσκετ.

Μετά την άνοδο, οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες για την πρωταθλήτρια του νησιού μας, που έχει ήδη πραγματοποιήσει τις δύο πρώτες της μεταγραφές εκτός νησιού, τη Ρόδη Χρυσοστομίδου και την Αναστασία Τζήμου, στοχεύοντας σε μια αξιοπρεπή παρουσία στην πρώτη της συμμετοχή σε εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του Θησέα αποφάσισε έτσι να δώσει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας κάρτες μέλους, οι οποίες -επί της ουσίας- ισοδυναμούν και με εξασφαλισμένη είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, για τη σεζόν 2020-21.

Οι κάρτες είναι δύο, άσπρη και μαύρη, και τιμώνται προς 30€ και 20€, αντίστοιχα. Τα προνόμια είναι ίδια, ωστόσο εκείνο που αλλάζει είναι το ποσό που επιθυμεί κανείς να προσφέρει στο σύλλογο. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα σε όσους ζουν εκτός Λέσβου και θέλουν να προμηθευτούν μια κάρτα μέλους, να πραγματοποιήσουν την αγορά τους στέλνοντας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey