Η επόμενη μέρα του Θησέα Παναγιούδας

08/05/2021 - 13:52

Στον Θησέα Παναγιούδας βρίσκονται σε διαδικασία εκλογών, ωστόσο η σκέψη των ανθρώπων του συλλόγου βρίσκεται και στην επόμενη μέρα.

Αγωνιστικά, αποθεραπεύτηκε η Αναστασία Τζήμου μετά την ρήξη χιαστών και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε. Παράλληλα, γίνονται συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τη Ρόδη Χρυσοστομίδου. 

Στο μεταξύ ο Θησέας καταθέτει πρόταση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τη συνέχιση και όχι τη διακοπή του πρωταθλήματος στην αγωνιστική περίοδο 2021-22, από εκεί δηλαδή που σταμάτησε πέρυσι. Η ομάδα της Παναγιούδας είχε ρεκόρ 1 νίκη - 2 ήττες και ήταν στην 7η θέση που εξασφαλίζει σωτηρία, ακόμα και σε περίπτωση διακοπής αυτού. Στα επιχειρήματα της διοίκησης είναι τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για τα ταξίδια σε Καλαμάτα και Άργος.

Τέλος σε ότι αφορά το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Παναγιούδας, την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε η μελέτη από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου. Στην επόμενη φάση μπαίνει πλέον η έγκριση της από την Αρχιτεκτονική Υπηρεσία και η δημοπράτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Θησέα μαζί με τον Δήμο Μυτιλήνης προσπαθούν να επισπεύσουν τις σχετικές διαδικασίες.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey