Σ. Αλμπάνης: Ο ρόλος του διαιτητή δεν είναι να είναι ο πρωταγωνιστής

31/10/2021 - 18:35 Τελευταία τροποποίηση στις 31/10/2021 - 20:59

Πυρ και μανία είναι προπονητής του Θησέα Στρατής Αλμπάνης με τις διατητικές αποφάσεις στον σημερινό αγώνα με τον Αιγέα Χίου, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την έντονη διαμαρτυρία και την αποβολή του 7 λεπτά πριν τον τέλος του αγώνα.

Ο Αλμπάνης με ανακοίνωση του στρέφει τα βέλη του κατά του Α διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπανικολάου, καθώς θεωρεί ότι οι αποφάσεις του επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες της ομάδας μου γιατί σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής, ξεπερνώντας εκτός από την έλλειψη προετοιμασίας και τους τραυματισμούς που είχαμε όλοι την εβδομάδα. Δυστυχώς κάποια προσωπικά μας λάθη αλλά κυρίως ο Α διαιτητής της αναμετρήσεις δεν μας επέτρεψε να πανηγυρίσουμε την νίκη απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο, όπως η ομάδα του Αιγέα.

Από τον περσινό αγώνα με την Ηλιούπολη στον οποίο ήταν ο ίδιος κυρίως διαιτητής ξέραμε τι θα περιμένουμε αλλά το σημερινό ξεπέρασε κάθε όριο με αποτέλεσμα τα σφυρίγματα του να οδηγήσουν στην αποβολή μου 7 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και να αφήσω την ομάδα μου χωρίς καθοδήγηση.

Περιμένω να δω το βίντεο του αγώνα για να έχω ξεκάθαρη εικόνα και εν συνέχεια θα προτρέψω του ανθρώπους της ομάδας μου να στείλουμε το βίντεο στην ΚΕΔ. Όσο με αφορά, δεν θα ανεχτώ από κανέναν να μην σέβεται τον κόπο και την προσπάθεια των αθλητριών μου. Πρέπει όλοι που συμμετέχουμε στο παιχνίδι να ξέρουμε τους ρόλους μας και σίγουρα ο ρόλος του διαιτητή δεν είναι να είναι ο πρωταγωνιστής! Για την ιστορία σας αναφέρω ότι είχαμε εκτός της δικής μου αποβολής άλλες 3 αθλητριών με 5 φάουλ, συνολικά μας σφύριξαν 24 φάουλ και 3 τεχνικές ποινές κατά μας σε αντίθεση με τον αντίπαλο που σφύριξε 17 φαουλ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey