Χωρίς Αλεξίου θα έρθει ο Ιωνικός Νίκαιας

14/03/2013 - 12:33 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2013 - 00:36

Gera_Karamvalis_pagkos3Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στο μπάσκετ των ανδρών διακόπτεται για μία εβδομάδα λόγω της Καθαρής Δευτέρας και έτσι κάθε σύλλογος έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί κατάλληλα για την τελική ευθεία του φετινού αγωνιστικού μαραθωνίου.

Η Electronet Γέρα υποδέχεται σε τρεις Κυριακές (31/3) τον Ιωνικό Νίκαιας, στο μεγάλο ντέρμπι για την κατάκτηση της 2ης θέσης ή ακόμα και υπό προϋποθέσεις του τίτλου στο ο όμιλο του νότου.

Οι Γεραγώτες καλούνται να κερδίσουν, καλύπτοντας μάλιστα για κάθε ενδεχόμενο και τη διαφορά των δύο πόντων με την οποία είχαν ηττηθεί στον Α' Γύρο, ώστε να αποκτήσουν το πλεονέκτημα και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την απ' ευθείας άνοδό τους στη Β' Εθνική.

Στο επερχόμενο ντέρμπι, ο Ιωνικός Νίκαιας θα παραταχθεί στο Κλειστό της Νεάπολης χωρίς τον έμπειρο γκαρντ Γιώργο Αλεξίου, ο οποίος αποχώρησε από το σύλλογο μετά την ήττα στη Λιβαδειά. Κάτι που αναμφίβολα αποτελεί έναν "πονοκέφαλο" λιγότερο για τον προπονητή της Electronet Γέρας Γιώργο Καραμβάλη.

Οι προπονήσεις πάντως της ομάδας του Παπάδου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και το κλίμα είναι εξαιρετικό, με την πίστη για την επίτευξη των στόχων να ξεχειλίζει από παίκτες, τεχνικό τιμ κι διοίκηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey