Ταξιδάκι στη Χίο του χρόνου για τη Γέρα!

23/06/2013 - 20:30 Τελευταία τροποποίηση στις 23/06/2013 - 20:43

VAOL_Xiou_MparazΟ ΒΑΟΛ Χίου αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική, συμπληρώνοντας έτσι το παζλ του 2ου ομίλου του νότου για το πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιτικής περιόδου.

Οι Χιώτες επικράτησαν πριν λίγη ώρα του Ιπποκράτη Κω με 69-67 σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, παίρνοντας το προνομιούχο εισιτήριο με το απόλυτο σε τέσσερα ματς στο νησιωτικό όμιλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΒΑΟΛ είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του ματς, με τον Ιπποκράτη να ισοφαρίζει στο τελευταίο πεντάλεπτο (56-56) και το ματς να μπαίνει επίσης ισόπαλο στο τελευταίο λεπτό (67-67). Η νίκη και μαζί η άνοδος κρίθηκε στο φινάλε, με τον Μυτιληνού να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και  τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο 2ος όμιλος του νότου για τη σεζόν 2013-14 διαμορφώνεται έτσι ως εξής: Electronet Γέρα, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Κύμη, Χαλκίδα, ΒΑΟΛ Χίου, Εθνικός Πειραιώς, Χαλάνδρι, Πεύκη, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Ερμής Περάματος και Φάρος Κερατσινίου.

(Φωτό: sportschios.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey