«Ο αθλητισμός είναι βασικό συστατικό της κοινωνίας μας»

27/03/2024 - 13:09 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2024 - 14:12

Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου την Κυριακή 24 Μαρτίου πριν την αναμέτρηση U18 ανάμεσα στη Λέσβο και τα Δωδεκάνησα, τίμησε τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, για την πολύτιμη συνεισφορά της Περιφέρειας στην διοργάνωση του 1ου τουρνουά Αιγαίου. 

Ο κ. Μουτζούρης ανέφερε στην κάμερα του sportlesvos ότι, είναι μεγάλη χαρά για όλους η Περιφέρεια να χρηματοδοτεί το τουρνουά των νεαρών αθλητών παρουσία πρώην διεθνών αθλητών που έχουν διαπρέψει στο μπάσκετ και ότι θα είναι αρωγός ξανά όποτε χρειαστεί, διότι ο αθλητισμός είναι βασικό συστατικό της κοινωνίας μας και πρέπει να αναπτύσσεται. Επίσης, τοποθετήθηκε και για το φλέγον θέμα της αλλαγής έδρας του Αιολικού, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψει την έδρα του και να επανέλθει στο νησί.

Επίσης, παίκτες των ομάδων που έλαβαν μέρος στο τουνρουά σημείωσαν ότι είναι ευχαριστημένοι μέσα από τη συμμετοχή τους, είναι μοναδική εμπειρία κα θέλουν να κερδίσουν φιλίες.

Ακόμη, ο προπονητής της Ολυμπιάδας Μήθυμνας Στρατής Καραγιάννης είπε ότι είναι υψηλό το επίπεδο των αγώνων και ότι οι αθλητές θα αποκομίσουν σημαντικά στοιχεία που θα τους βοηθήσουν μελλοντικά.  Επίσης, ο αθλητής του Αρισβαίου Καλλονής Νίκος Σταμούλης επεσήμανε ότι είναι ιδιαίτερη εμπειρία για τους νεαρούς παίκτες και μια πολυ καλή ευκαιρία για την ανάπτυξη αθλήματος, με την ευχή να δούμε στο μέλλον μεγαλύτερες διοργανώσεις στις σωστές εγκαταστάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey