Εκλογές ο Διαγόρας και εγγυήσεις για τη Γ' Εθνική

14/06/2017 - 14:11 Τελευταία τροποποίηση στις 14/06/2017 - 17:49

Τη Γενική του Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της Λέσχης «Ομόνοια».

Θέμα συζήτησης, η συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική και η ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παρευρεθεί και ο πρώην υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου, που κατάγεται από την περιοχή και επιδεικνύει συχνά ευαισθησία σε όσα αφορούν το ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα θα εκλέξουν τη νέα διοίκηση, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν και νέα πρόσωπα με όρεξη για προσφορά. Αναμφίβολα, το μεγάλο ζήτημα όμως είναι η χρηματοδότηση του συλλόγου, για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Στην Αγία Παρασκευή γνωρίζουν καλά, ότι τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά και για το λόγο αυτό θα προσπαθήσουν να λάβουν τις εγγυήσεις ότι ο Διαγόρας θα τύχει της υποστήριξης όλων των αρμόδιων φορέων.

Όπως για όλα τα νησιωτικά σωματεία, ύψιστη διεκδίκηση είναι τα οδοιπορικά κάθε αποστολής και σε αυτό το ζήτημα θα πρέπει να δώσει λύση η ίδια η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αναπόφευκτα, το βάρος πέφτει στον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρρόπουλο, που οφείλει σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προέδρους των Ενώσεων του Αιγαίου να διεκδικήσει για λογαριασμό των σωματείων αυτή τη διευκόλυνση. Αντίστοιχα, κάτι ανάλογο θα μπορούσε να γίνει και με τα έξοδα διαιτησίας, ειδικά σε ότι αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια.

"Όλα αυτά θα συζητηθούν σε ευρύτερη βάση από βδομάδα, μετά τις αρχαιρεσίες στο σύλλογο και την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου", επεσήμανε σε τοποθέτησή του ο επί σειρά ετών παράγοντας του Διαγόρα Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey