Παίρνει μπρος η μηχανή!

24/07/2017 - 12:11

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής μπαίνει σε ρυθμούς Γ' Εθνικής από σήμερα, μετά την οριστική συμφωνία για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας την ΕΠΣ Λέσβου στην τρίτη στην τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της κεντρικής Λέσβου θα αγωνιστεί τόσο ψηλά, έχοντας παίξει παλαιότερα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, την άλλοτε Δ' Εθνική.

Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν πολλά να διευθετήσουν τις επόμενες ημέρες, σηκώνοντας μανίκια και πιάνοντας αμέσως δουλειά. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν πέρυσι το θρίαμβο της κατάκτησης του νταμπλ και αναμένονται οι ανακοινώσεις για τις πρώτες ανανεώσεις.

Παράλληλα, "τρέχουν" οι εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή. Οι επιλογές είναι περιορισμένες εντός νησιωτικών συνόρων και γνωστές εξ' αρχής, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να τείνουν προς τη συνεργασία με προπονητή που γνωρίζει το λεσβιακό ποδόσφαιρο, έχοντας δουλέψει στο νησί. Οι παράγοντες του Διαγόρα, πάντως, δεν αποκλείουν αυτό που φαντάζει ως έκπληξη αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο δηλαδή να έρθουν σε συμφωνία με προπονητή εκτός νησιού, αναλόγως με το πώς θα κυλήσουν οι συζητήσεις των επόμενων ημερών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey