Σαλταμάρας στα μετόπισθεν!

01/08/2017 - 20:53 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2017 - 15:51

Ο Διαγόρας μπορεί να καθυστέρησε να βρει λύση στο δίλημμα Γ' Εθνική ή Α' ΕΠΣ Λέσβου, αλλά από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση για τη συμμετοχή της ομάδας στην τρίτη στην τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν αναμενόμενο πως οι κινήσεις του θα έκαναν αίσθηση.

Η διοίκηση της ομάδας της Αγίας Παρασκευής ολοκλήρωσε πριν από λίγο την πρώτη της μεταγραφική κίνηση, φέρνοντας πίσω στο νησί τον Στρατή Σαλταμάρα, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική με τη φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας, μετά από το πέρασμά του στον Αιολικό.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, που μετρά συμμετοχές με την Εθνική U16, έχει παραστάσεις από την κατηγορία, αφού χρησιμοποιήθηκε σε 13 ματς επί Πέτρου Μίχου στον Αιολικό (2015-16), αλλά και πέρυσι στην ομάδα της Ραφήνας όπου κατέγραψε 7 συμμετοχές (2016-17). Είναι Μυτιληνιός, επομένως γνωρίζει από πρώτο χέρι τη ζωή στο νησί και δεν χρειάζεται τον παραμικρό χρόνο προσαρμογής, ενώ σίγουρα η παρουσία του στην Τριγλία τον έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά. Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί επίσης ως ακραίος μπακ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον Χρήστο Πελέκη.

Ο Διαγόρας, αναμφίβολα, έκανε διάνα με την απόκτησή του και σίγουρα με την πρώτη του μεταγραφή άνοιξε την όρεξη των φιλάθλων του και για τις επόμενες κινήσεις στο καλοκαιρινό παζάρι. Η σπουδαιότητα του επαναπατρισμού του Σαλταμάρα για λογαριασμό του Διαγόρα αυξάνεται, αν συνυπολογιστεί ότι για τον νεαρό αμυντικός είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και το Αιγάλεω. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey