Ξεκίνησαν τα... βάσανα!

09/08/2017 - 19:59

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε το απόγευμα την προετοιμασία του εν όψει της συμμετοχής του στη Γ' Εθνική, με τους ποδοσφαιριστές να αφήνουν στο χορτάρι τον πρώτο... ιδρώτα του καλοκαιριού.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, νεοαποκτηθέντες, αλλά και πιο παλιοί παίκτες συγκεντρώθηκαν στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Ο προπονητής Χρήστος Πελέκης και ο γυμναστής Βάιος Ρίππης ξεκίνησαν με τα βασικά της ενδυνάμωσης και της φυσικής κατάστασης, τα οποία σίγουρα στη συνέχεια θα αρχίσουν να γίνονται πιο περίπλοκα, όταν θα μπει στο παιχνίδι η τακτική.

Εκεί ήταν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Πάπι Κουρούμα, Σέλτον Σπάιρ, Στρατής Σαλταμάρας, Λευτέρης Μέρο, Άλεξ Τοπάλι, αλλά και όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές που οδήγησαν τον Διαγόρα πέρυσι στο νταμπλ και συμφώνησαν να συνεχίσουν στον Διαγόρα, αποδεχόμενοι την πρόκληση της Γ' Εθνικής.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα αναμένεται να πραγματοποιήσουν τον καθιερωμένο αγιασμό τις επόμενες ημέρες, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, μετά τις επικείμενες νέες μεταγραφές.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey