Ήττα με κέρδη από την Ayvalikgücü!

07/09/2017 - 21:30 Τελευταία τροποποίηση στις 08/09/2017 - 16:57

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από την Ayvalikgücü, στο πρώτο του διεθνές φιλικό και στο πιο ανταγωνιστικό του τεστ ως σήμερα στη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη πάλεψε απέναντι σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο, το πρωτάθλημα του οποίου ξεκινά αυτή την εβδομάδα και παρά την ήττα με 2-0, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και για όλα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις αυτό το διάστημα.

Η Ayvalikgücü αντιμετώπισε το συγκεκριμένο φιλικό ως μια πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων της και για το λόγο αυτό ο προπονητής του συλλόγου χρησιμοποίησε για περίπου 60 λεπτά την ίδια 11άδα, πριν περάσει σταδιακά στο ματς όλους τους υπόλοιπους παίκτες που είχε στην αποστολή. Από τη μεριά του, ο κόουτς του Διαγόρα έδειξε κάποια πράγματα σε επίπεδο 11άδας, αλλά λόγω των αρκετών απουσιών δεν υπήρξε ξεκάθαρη εικόνα για τις προτιμήσεις του σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.

Το ματς διεξήχθη κάτω από αρκετή ζέστη και για το λόγο αυτό ο διαιτητής της συνάντησης διέκοψε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο τη ροή του αγώνα, ώστε να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές και να πάρουν κάποιες ανάσες.

Η τουρκική ομάδα αποδείχθηκε αρκετά ποιοτικό σύνολο, βάζοντας δύσκολα στον Διαγόρα από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήταν αρκετά καλή ανασταλτικά, ωστόσο υστερούσε σε δημιουργία και αποδείχθηκε ιδιαίτερα ακίνδυνη στη γραμμή κρούσης. Η Ayvalikgücü είχε δύο δοκάρια στο 0-0, αρχικά από μια σέντρα του Σαμέτ που πήρε περίεργα φάλτσα και μπέρδεψε τον τερματοφύλακα Μαλλή και λίγο αργότερα από μια κεφαλιά του Σεχμούζ που προσέκρουσε στο οριζόντιο. Το 1-0 ήρθε στο 38ο λεπτό με σκόρερ τον Σερχάτ, σε μια φάση που ο Ακερέμ σέντραρε στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα με τον υψηλόσωμο σέντερ φορ να πλασάρει ψηλοκρεμαστά τον Μαλλή. Το 1-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Πελέκης πέρασε στο ματς τον Λαζαρίδη, αλλάζοντας σύστημα, αλλά σε μια πανομοιότυπη φάση με το πρώτο γκολ ο Σερχάτ και πάλι με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε και το 2-0. Ακολούθως, πέρασαν σταδιακά στον αγώνα όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην αποστολή, με τον Διαγόρα να ανεβάζει την απόδοσή του, βγάζοντας κάποιες καλές φάσεις, χωρίς όμως να βρει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Το 2-0 δεν άλλαξε ως το τέλος, με τον Διαγόρα να γνωρίζει την πρώτη του ήττα σε φετινό φιλικό προετοιμασίας, από έναν ιδιαιτέρως αξιόλογο αντίπαλο.

Συνθέσεις:

AYVALIKGUCU: Mecih, Sekdar, Sehmuz, Safak, Semih, Bartu, Omer, Samet, Ismail, A-Kerem, Serhat. Έπαιξαν και οι: Sahin, Ertugrul, Cenik, Tayyip, Berke, Berkan, Aykut, Ibrahim

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρ. Πελέκης): Μαλλής, Τοπάλι, Κόμβος, Σαλταμάρας, Μέρο, Πάπι Κουρούμα, Κατσάμπας, Στάτης, Φιλιανός, Κίστα, Τζόρνταν. Έπαιξαν και οι: Χατζέλλης, Μιχαλάκης, Δ. Παρέλλης, Χάιρο, Λαζαρίδης, Κρασουδάκης, Σεφουλάι. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey