Πελέκης: "Ισορροπημένος ο 7ος όμιλος"

19/09/2017 - 19:43

Έτοιμος θα είναι ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Χρήστος Πελέκης στην ιστοσελίδα liganews.gr.

Ο προπονητής της ομάδας της Λέσβου σχολίασε την πρεμιέρα απέναντι στο νδυνατό Αήττητο Σπάτων, κάνοντας παράλληλα και ειδική αναφορά στην έδρα της Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ο 7ος όμιλος, θα έλεγα ότι, είναι ο πιο ισορροπημένος όμιλος στη Γ’ Εθνική. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δυνατά και πιστεύω ότι θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όσον αφορά εμάς, μετά την κλήρωση, μπαίνουμε γρήγορα στα δύσκολα. Αυτό δεν μας φοβίζει και είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα, η οποία είναι και το μοναδικό παιχνίδι που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή.

Βλέπω 1-2 φαβορί, που μπορεί να κάνουν την διαφορά, αλλά όλα αυτά είναι στα χαρτιά. Στην πράξη πιστεύω ότι όλοι οι αγώνες θα είναι ντέρμπι. Σχετικά με εμάς η έδρα πιστεύω θα μας δώσει το κίνητρο για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί. Διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές περιμένουμε τον κόσμο, με τη δύναμή του να είναι στο πλευρό μας! Κλείνοντας να ευχηθώ καλή και υγιή χρόνια σε όλες τις ομάδες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey