Τον... λύγισε ο Αήττητος στα Σπάτα

01/10/2017 - 15:43 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2017 - 19:52

Δεν τα κατάφερε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής στα Σπάτα, χάνοντας από τον Αήττητο με σκορ 3-0 στην πρεμιέρα του 7ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη παρατάχθηκε με τον Ρόππα κάτω από τα δοκάρια, τους Τοπάλι, Στάτη, Σαλταμάρα και Μέρο στα μετόπισθεν, Στάτη, Αχείμαστο και Κίστα στη μεσαία γραμμή, με Μιχαλάκη και Λαζαρίδη στα άκρα μεσοεπιθετικά και τον Φιλιανό στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Διαγόρας κοίταξε στα μάτια το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, παίζοντας κυρίως με στόχο να προφυλάξει το μηδέν. Κάτι που το κατάφερε όχι μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μέχρι και το 65ο λεπτό, όταν μίλησε η κλάση ενός μεγάλου επιθετικού. Ο Πάολο Φαρινόλα έκανε το... δύσκολο, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ για το 1-0 και στη συνέχεια όλα απλοποιήθηκαν για τον Αήττητο.

Μετά το 1-0, η ατυχία χτύπησε εις διπλούν την ομάδα του Διαγόρα. Αρχικά με τον τραυματισμό του Στρατή Σαλταμάρα και αμέσως με το δεύτερο γκολ του Αήττητου στο 75ο λεπτό. Με την πλάτη στον τοίχο, ο Διαγόρας προσπάθησε να ολοκληρώσει το ματς με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, αλλά δεν το κατάφερε ούτε κι αυτό, αφού στο 80' αποβλήθηκε ο Μιχαλάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες για σκληρό μαρκάρισμα.

Ο Αήττητος δεν σταμάτησε να ψάχνει ένα τρίτο γκολ, κάτι που το βρήκε τελικά στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-0, με τη λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Π. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Ηρακλής (78′ Σκαφίδας), Τσέπας (82′ Κατσικογιάννης), Γκούμας (66′ Νικλητσιώτης), Φαρινολα, Τσιλιγγίργης (87′ Σκουμας), Κρητικος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρ. Πελέκης): Ρόππας, Τοπάλι, Στάτης, Σαλταμάρας (69' λ. τρ. Κρασουδάκης), Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης (89' Δ. Παρέλλης), Τσομπανέλλης, Φιλιανός (51' B. Παρέλλης), Κίστα (83' Σεφουλάι), Μιχαλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey