Τους έδειξε το δικό του... ηλιοβασίλεμα!

08/10/2017 - 20:24 Τελευταία τροποποίηση στις 09/10/2017 - 18:54

Ο Διαγόρας έδειξε ποιος είναι αφεντικό στην Αγία Παρασκευή και με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, πήρε πανάξια νίκη απέναντι στον Πανθηραϊκό και μαζί το πρώτο του βαθμολογικό τρίποντο στη Γ' Εθνική!

Και όλα αυτά με ανατροπή, αφού η ομάδα της Σαντορίνης προηγήθηκε στο σκορ στο 23ο λεπτό, όταν ο Φύτρος εκτέλεσε φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, με την μπάλα να παίρνει ύψος, τον Ρόππα να κάνει πίσω βήματα, βλέποντάς την τελικά να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Το 0-1 δεν πτόησε καθόλου την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, που με την συμπαράσταση του κόσμου της, ο οποίος γέμισε τις κερκίδες, κατόρθωσε να ισοφαρίσει άμεσα σε 1-1. Ήταν το 38ο λεπτό, όταν ο Τζόρνταν Ουεντραόγκο -στο ντεμπούτο του με τον Διαγόρα- εκτέλεσε γλυκά φάουλ στην καρδιά της περιοχής, εκεί όπου τρύπωσε ο Αχείμαστος και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Στην επανάληψη, ο Πανθηραϊκός δημιούργησε τρεις καλές στιγμές. Αρχικά σε κεφαλιά του Φύτρου, με τον Ρόππα να μπλοκάρει και εν συνεχεία σε τετ α τετ του Ντούμου, που το έδιωξε ξανά εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Διαγόρα.

Στο 73' ο Κεφαλάς δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ακολούθησε ένα σουτ του Τσομπανέλλη από πλευράς Διαγόρα, που κατέληξε στην αγκαλιά του Αθανασίου και μια κεφαλιά του Ρέτσου, έπειτα από κόρνερ του Κίστα που κόντραρε πάνω στα σώματα των αμυντικών.

Στο 90' ο Διαγόρας έφτασε στο 2-1, με γκολ του Φιλιανού, μετά από παράλληλη μπαλιά του Κατσάμπα στη μικρή περιοχή, προκαλώντας πανδαιμόνιο στις εξέδρες!

Παίκτες και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι στα κάγκελα, πανηγυρίζοντας ξέφρενα το νικητήριο γκολ, που χάρισε την πρώτη νίκη του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Χρ. Πελέκης): Ρόππας, Τοπάλι, Στάτης, Ρέτσος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης (89' Β. Παρέλλης), Τσομπανέλλης, Κωτάτης (68' Κίστα), Τζόρνταν (82' Φιλιανός), Κατσάμπας (90' Σεφουλάι)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Αρχοντάκης): Αθανασίου, Κωλέτσης (45' λ.τρ. Γκίκα), Ζέλιος, Ρεπετσάς, Μπίρης, Κεφαλάς, Φύτρος, Μάνια (70' Περιάλης), Ντούμος (88' Λούκα), Παναγιωτόπουλος, Φαμπίνιο

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey