Γυρίζει με βαθμό από το Αλιβέρι!

15/10/2017 - 15:19 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2017 - 14:46

Ισόπαλο έληξε το ματς του Ταμυναϊκού με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής (0-0), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, με την ομάδα της Λέσβου να αυξάνει τη βαθμολογική της συγκομιδή, απέναντι σε έναν αντίπαλο με παρόμοιο στόχο.

Οι παίκτες του Χρήστου Πελέκη έπαιξαν απόλυτα συγκεντρωμένα σε όλο το 90λεπτο και έφυγαν απόλυτα δίκαια με το 0-0 από το Αλιβέρι. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο τερματοφύλακας του Διαγόρα Χάιρο Ζερμένο, που στο ντεμπούτο του έκανε καταπληκτική εμφάνιση, πιάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο 50ο λεπτό, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του ως το τέλος.

Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ο πολύ δυνατός αέρας, που ταλαιπώρησε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Ο Ταμυναϊκός είχε υπέρ του τα... μποφόρ στο πρώτο μέρος, με τον Διαγόρα να παίζει προσεκτικά, κρατώντας μακριά από την εστία του Χάιρο τους αντίπαλους επιθετικούς. Παρά την πίεση, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά από τις στημένες φάσεις, αλλά σε δύο περιπτώσεις από εκτελέσεις φάουλ του Τζόρνταν Ουεντραόγκο ο Αχείμαστος αρχικά και ο Λαζαρίδης στη συνέχεια αστόχησαν μέσα από την περιοχή. Στην καλύτερή του στιγμή στο πρώτο μέρος, ο Ταμυναϊκός είχε ένα σουτ του Ραμπαβίλα που βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Σημαντικός ο βαθμός που απέσπασε ο Διαγόρας, στην έδρα του Ταμυναϊκού

Στην επανάληψη, με τον αέρα υπέρ του, ο Διαγόρας προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός, αλλά στο 50ο λεπτό δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Μια απόφαση, στην οποία αντέδρασαν έντονα οι άνθρωποι του Διαγόρα. Ο Ραμπαβίλας ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, αλλά ο Χάιρο Ζερμένο απέκρουσε, κρατώντας το 0-0. Στη συνέχεια, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής δεν ρίσκαρε, με στόχο να κρατήσει το βαθμό. Ο Ταμυναϊκός είχε ελαφρά υπεροχή, αλλά δεν έκανε τελική προσπάθεια και το 0-0 έμεινε ως το τέλος, χαρίζοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό στον Διαγόρα, μέσα στην έδρα ενός αντιπάλου που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 88' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κούρτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις:

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημ. Λύκος): Μητακίδης, Β. Αναστασίου (64′ Ζαρίφης), Πιλάτης, Καρατζάς, Κοκκάλας, Μ. Αναστασίου, Κώτσης (74′ Κούρτης), Καρράς, Μαλισσόβας, Ραμπαβίλας (80′ Κατσόλι), Μήτρου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρ. Πελέκης): Χάιρο, Τοπάλι (78' λ.τρ. Β. Παρέλλης), Στάτης, Ρέτσος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης (92' Σεφουλάι), Τσομπανέλλης, Κωτάτης (46' Μιχαλάκης), Τζόρνταν (70' Κίστα), Κατσάμπας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey