Η παρακάμερα του «SL» στην Αγία Παρασκευή!

22/10/2017 - 22:34 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2017 - 23:00

Τρέλα στην Αγία Παρασκευή από τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του Διαγόρα, που μετά τον Πανθηραϊκό υπέταξε και την Ένωση Ερμιονίδας. Ο κόσμος γέμισε την κερκίδα και έγινε ο 12ος παίκτης του Χρήστου Πελέκη...

Ο Γιώργος Λαζαρίδης ήταν εκείνος που σούταρε και κέρδισε (από το χέρι αντιπάλου) την εσχάτη των ποινών, επιλέγοντας τη σωστή γωνία για το 1-0!

Ο πολύπειρος επιθετικός έψαχνε το γκολ στις πρώτες αγωνιστικές και σήμερα "έσπασε το ρόδι", από την άσπρη βούλα.

Τρία συνεχόμενα κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, ξεσήκωσαν τους φιλάθλους, βλέποντας τον Διαγόρα να έχει κλείσει στα καρέ της την Ερμιονίδα.

Από τους καλύτερους του γηπέδου ο σκόρερ, Γιώργος Λαζαρίδης, ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της Ερμιονίδας.

Σταθερή αξία στη μεσαία γραμμή ο Παναγιώτης Αχείμαστος, κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες.

Η αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ανθρώπων του Διαγόρα, στον πάγκο της ομάδας, με τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο να κρατάνε το τρίποντο ως το τέλος.

Καρδιοχτύπησε τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους, ο Κώστας Φιλιανός. Μπήκε αλλαγή στο 66ο λεπτό, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε άμεσα, με τον γιατρό του αγώνα, αλλά και τον γυμναστή Βάιο Ρίππη, να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΓΟΡΑΡΑ! Και τα μυαλά στα κάγκελα!

Ποδοσφαιριστές και προπονητής ανταποδίδουν το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων στη λήξη του αγώνα.

Ο αγώνας έχει τελειώσει. Ο κόσμος έχει αποχωρήσει από τις κερκίδες. Χρήστος Πελέκης, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής και Βάιος Ρίππης συζητούν για τη μεγάλη νίκη από τη θέση των φιλάθλων!

Γούρικα τα νέα σημαιάκια στο κόρνερ, που κοσμούν πλέον το Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, με το σήμα της ομάδας να κυματίζει περήφανα...

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey