Προετοιμασία με απουσίες

15/11/2017 - 12:43

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής υποδέχεται την Κυριακή στην έδρα του τη Θύελλα Ραφήνας σε μια κρίσιμη αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Μπροστά στο ένθερμο κοινό της η ομάδα του Χρήστου Πελέκη θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις μέχρι σήμερα εμφανίσεις της στην κατηγορία. Τα προβλήματα ωστόσο δε λείπουν, αφού ο προπονητής του Διαγόρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλέξανδρο Ρέτσο, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τη Χαλκίδα, καθώς και στον μακροχρόνια απόντα Στρατή Σαλταμάρα. Επιπρόσθετα, απών από την αναμέτρηση με τη Θύελλα Ραφήνας θα είναι ο στρατευμένος Αιμίλιος Κίστα, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Τσαμπίκος Στάτης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται από μια θλάση.

Η διοίκηση του Διαγόρα απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους όλης της Λέσβου να ενισχύσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο την ομάδα, στο δύσκολο αγώνα που δίνει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής. Να σημειωθεί ότι ορίστηκε διαιτητική τριάδα από τη Χίο, με τους Τζαμουτζαντώνη, Καλογερόπουλο και Στεφάνου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey