Σάββατο στην Τριγλία, Τρίτη στο Άργος

06/12/2017 - 16:54 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2017 - 18:02

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τον επανορισμό του αγώνα Παναργειακός-Διαγόρας, που είχε αναβληθεί το περασμένο σαββατοκύριακο λόγω των θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο, που δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής να ταξιδέψει.

Ωστόσο, η διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού αναμένεται να επηρεάσει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Διαγόρα συνολικά κι αυτό ο αγώνας στο Άργος θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου. Μεταφέρεται έτσι κατά μία ημέρα νωρίτερα η συνάντηση της 10ης Αγωνιστικής, με αντίπαλο την Τριγλία στη Ραφήνα που αντί για Κυριακή θα γίνει το Σάββατο (16/12).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας θα αναχωρήσει την Παρασκευή (15/12) από τη Λέσβο και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του σαββατιάτικου αγώνα με την Τριγλία θα καταλύσει στο Ναύπλιο. Εκεί θα προπονηθεί χαλαρά μέχρι το ματς της Τρίτης κόντρα στον Παναργειακό, επιστρέφοντας πια στο νησί μας το πρωί της Τετάρτης (20/12). Αναβάλλεται έτσι ο ημιτελικός του Κυπέλλου Λέσβου ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Αιολικό (είχε οριστεί για τις 20/12), με την ΕΠΣΛ να ανακοινώνει τις προσεχείς ημέρες τη νέα ημερομηνία του ντέρμπι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey