Να υπερασπιστεί την απόρθητη έδρα του [vid]

08/12/2017 - 19:30

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένουν το ματς με τον Αιολικό οι άνθρωποι του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, θέλοντας να βγάλουν εις πέρας μια ακόμα δύσκολη αποστολή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναμφίβολα, το επερχόμενο ματς έχει το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, ωστόσο αυτό δεν δείχνει να προβληματίζει τον Χρήστο Πελέκη και τους ποδοσφαιριστές του. Όλοι τους είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, επιθυμώντας να διευρύνουν το δικό τους θετικό σερί αποτελεσμάτων. Ο Διαγόρας είναι αήττητος μετά την πρεμιέρα, όταν έχασε στα Σπάτα από τον Αήττητο (3-0). Έκτοτε μετράει τρεις νίκες στο γήπεδό του κόντρα σε Πανθηραϊκό (2-1), Ερμιονίδα (1-0) και Θύελλα Ραφήνας (1-0), αλλά και «λευκές» ισοπαλίες στην Εύβοια με Ταμυναϊκό (0-0) και Χαλκίδα (0-0). Συνολικά, μάλιστα, ο Διαγόρας μετρά 427 συνεχόμενα λεπτά, στα οποία έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του!

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν απουσίες ή προβλήματα. Ο Χρήστος Πελέκης είδε με μεγάλη ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται στην προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Αιολικό, έχοντας τη δυνατότητα να δουλέψει απερίσπαστος. Μοναδικό στοιχείο που ίσως και να προκαλεί ένα μικρό προβληματισμό είναι η αγωνιστική απραξία αυτών των εβδομάδων, αφού μετά την προγραμματισμένη διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε η αναβολή του αγώνα με τον Παναργειακό, με τον Διαγόρα να συμπληρώνει σήμερα 20 ημέρες χωρίς παιχνίδι στα πόδια του.

Η ΕΠΟ όρισε διαιτητική τριάδα από το Σύνδεσμο Αθηνών, με τους Αντωνίου, Κορτέση και Νικολάου να διευθύνουν το παιχνίδι. Παρατηρητής θα είναι ο Στράτος Παπουτσέλλης από τη Λέσβο.

Δείτε το pre game που ετοίμασε το «SL» από την προπόνηση στην Αγία Παρασκευή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey