Ήττα στη Ραφήνα για Διαγόρα

16/12/2017 - 16:50 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2017 - 12:51

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Διαγόρας στη Ραφήνα από την τοπική Τριγλία, παραμένοντας άσφαιρος σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς. Η ομάδα της Λέσβου πάλεψε απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, αλλά δεν κατόρθωσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα, μετρώντας πλέον δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά, ενώ την προσεχή Τρίτη (12/12) ακολουθεί το εξ' αναβολής ματς με τον Παναργειακό στο Άργος.

Η Τριγλία ξεκίνησε δυνατά το ματς και ήταν κυρίαρχη στο πρώτο 25λεπτο του ματς. Απείλησε πρώτη φορά σε σουτ του Εγκλαντίν, το οποίο μπλόκαρε (3') ο Χάϊρο Ζερμένο, είχε τον έλεγχο και πίεζε τον Διαγόρα, ο οποίος πάντως από την πλευρά του έπαιζε γρήγορα την κόντρα και είχε καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Κατσάμπα (16'), που έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά απειλητικά στην εστία του Μεξικανού τερματοφύλακα του Διαγόρα, αλλά το σουτ του Καραγιάννη (21') τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο ημίωρο ο Χρήστος Πελέκης αναγκάστηκε να κάνει νωρίς την πρώτη του αλλαγή, αφού ο Κρασουδάκης δέχθηκε χτύπημα στη μύτη και αντικαταστάθηκε από τον Στάτη. Η Τριγλία είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία στο 35' σε κεφαλιά του Μακρή που πέρασε άουτ, ενώ στα επόμενα λεπτά έως το τέλος του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, όπως συνέβη και στο ματς με τον Αιολικό, οι παίκτες του Χρήστου Πελέκη δέχθηκαν πίεση. Η Τριγλία απείλησε δυο φορές στο ξεκίνημα, αρχικά σε κεφαλιά του Κότσι που έφυγε άουτ (48΄) και εν συνεχεία σε σουτ του ίδιου παίκτη (53'), το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ζερμένο. Όμως στο 58' η υπεροχή της ομάδας της Ραφήνας καρποφόρησε όταν ο Κατσαβριάς εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα του Διαγόρα σε σουτ του Κότσι και με κοντινή προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ακολούθως, ο Χρήστος Πελέκης αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του Διαγόρα περνώντας στο ματς Μαλακό και Τζόρνταν, ενώ λίγο αργότερα μπήκε και ο Σεφουλάϊ. Ο Διαγόρας προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη κάποιου γκολ, αλλά με το χρόνο να στερεύει, το άγχος των παικτών του Πελέκη ήταν εμφανές στην τελική προσπάθεια. Η Τριγλία κράτησε το 1-0 ως το τέλος και πανηγύρισε σπουδαία νίκη, που της δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Αντίθετα ο Διαγόρας καλείται πλέον να πάρει κάτι θετικό στο Άργος, την προσεχή Τρίτη, ώστε να μην κλείσει το 2017 με τρεις σερί ήττες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Φ. Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Τσακίρης, Καραγιάννης, Κότσι (95΄Αρβανιτίδης), Κατσάβριας (90΄Ζαφειρόπουλος), Αμπτουραχμάνι (85΄Μητσόπουλος), Ντάφλας, Εγκλαντίν.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρ. Πελέκης): Ζερμένο, Τοπάλι (63' Μαλακός), Κρασουδάκης (29' λ.τρ. Στάτης), Ρέτσος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τσομπανέλλης, Β. Παρέλλης (67' Τζόρνταν), Μιχαλάκης (74' Σεφουλάϊ), Κατσάμπας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey