Φημολογία για Μουντανάρη!

19/12/2017 - 20:45 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2017 - 21:29

Σε ντόπιο προπονητή θα καταλήξει, όπως όλα δείχνουν, η διοίκηση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «SL» έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί ο Στέλιος Μουντανάρης.

Ο νεαρός τεχνικός, που ξεκίνησε τη χρονιά στον Αίγειρο Μυστεγνών και πέρυσι έκατσε στον πάγκο του Αιγέα Πλωμαρίου στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου, είναι ως φαίνεται ο εκλεκτός της διοίκησης για να αντικαταστατήσει τον Χρήστο Πελέκη στον πάγκο. Ο Μουντανάρης είναι ένας ελπιδοφόρος, πιστοποιημένος προπονητής UEFA Α, με μακρά πορεία στα γήπεδα της Λέσβου, όταν αρχικά έδειξε τη δουλειά του στον Οδυσσέα Ελύτη και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, κάνει πρωταθλητισμό στην Α' ΕΠΣ Λέσβου τόσο με τον Αιγέα όσο και με τον Αίγειρο, από τον οποίο αποχώρησε πρόσφατα λόγω προσωπικής διαφωνίας με τη διοίκηση ως προς τη φιλοσοφία του συλλόγου.

Εφόσον οι πληροφορίες του «SL» επαληθευτούν, δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής ως πρώτος προπονητής. Σημειώνεται ότι στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων βρίσκεται επικουρικά εδώ και λίγες ημέρες ο Δημήτρης Πολυζώνης, ενώ άμεσα θα γίνει κίνηση και για την κάλυψη του κενού του γυμναστή, εφόσον δεν συνεχίσει ο Βάιος Ρίππης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Διαγόρας έχει τους ανθρώπους στη διοίκησή του με τις απαιτούμενες γνώσεις για να ανταπεξέλθει σε αυτήν την κρίση και σίγουρα από τις κινήσεις που θα γίνουν μεταγραφικά το επόμενο διάστημα ο σύλλογος θα επιστρέψει πιο δυνατός μετά τη διακοπή των εορτών. Εξάλλου, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής διαθέτει τη βαθμολογική συγκομιδή για να μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, ως προς την εξασφάλιση της παραμονής της στη Γ' Εθνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey