Και επίσημα 4 αγωνιστικές σε Μιχαλάκη!

10/01/2018 - 11:46 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2018 - 11:46

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «SL», η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου τιμώρησε τον Άκη Μιχαλάκη με 4 αγωνιστικές μετά την αποβολή του στον ημιτελικό Κυπέλλου Λέσβου. Ο διαιτητής Βουρανής έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Αγίας Παρασκευής τον εξύβρισε και έτσι η επιτροπή τον τιμώρησε με βάση το άρθρο 10, παράγραφος 1δ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ο Μιχαλάκης θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική στο σημερινό ματς του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής με τον Ερμή Κιβερίου και την προσεχή Κυριακή στην επίσης εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων. Τα υπόλοιπα δύο ματς θα είναι με Πανθηραϊκό (εκτός) και Ταμυναϊκό (εντός), αποκτώντας ξανά δικαίωμα συμμετοχής κατά τη 15η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου.

Σημειώνεται ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου κάλεσε σε απολογία τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή Λεωνίδα Σταυρινού, λόγω των όσων συνέβησαν στη διάρκεια του ημιτελικού με τον Αιολικό. Η απολογία θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (16/1) στις 16:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey