Κατάθεση ψυχής!

10/01/2018 - 17:25 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2018 - 01:25

Ο Διαγόρας πανηγύρισε τρομερή νίκη επί του Ερμή Κιβερίου με 3-2, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-2 στο 85', κάνοντας τεράστιο βήμα στην εξασφάλιση της παραμονής. 

Στο 18' ο Τζόρνταν εκτέλεσε φάουλ στο πρώτο δοκάρι, με τον Χατζόπουλο να παραχωρεί κόρνερ προ του Αχείμαστου. Στην εξέλιξη της φάσης (19') από το κόρνερ του Τζόρνταν, ο Μέρο έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Κοζιώτης απέκρουσε πάνω στη γραμμή, με τους παίκτες του Διαγόρα να διαμαρτύρονται πως η μπάλα πέρασε. 

Στο 25' ο Ερμής Κιβερίου άνοιξε το σκορ στην πρώτη του απειλητική επίσκεψη στην εστία του Μαλλή, όταν οι παίκτες του συνεργάστηκαν όμορφα από τα αριστερά με τον Μαρίνη να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι και τον αφύλαχτο Κουτσοδήμο με κεφαλιά να πετυχαίνει το 0-1.

Στο 44' οι φιλοξενούμενοι έστειλαν για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά με υπόδειξη του βοηθού για επιθετικό φάουλ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Β. Παρέλη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μαλακός για το 1-1, στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. 

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με ένα αδύναμο σουτ του Βεζιρτζόγλου, που δεν ανησύχησε τον Μαλλή (49'). Ο Διαγόρας απάντησε σε μια καλή σέντρα του Τοπάλι, την οποία μπλόκαρε ο Κοζιώτης προ του Αχείμαστου (62'). Ακολούθησε ολέθριο λάθος του Μέρο, που έχασε την μπάλα από τον Βεζιρτζόγλου και στη συνέχεια υπέπεσε σε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-2 (64').

Ο Διαγόρας πίεσε και είχε καλή στιγμή στο 78ο λεπτό σε σουτ του Τσομπανέλλη, που έφυγε ψηλά άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο επόμενο λεπτό σουύταρε δυνατά πάνω στον Κοζιώτη. Στο 85' η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ισοφάρισε με τον Τσομπανέλλη σε 2-2 με περιπετειώδη τρόπο και αφού χρειάστηκε ο βοηθός να φύγει προς τη σέντρα, υποδεικνύοντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες από πλευράς Ερμή, προκαλώντας ολιγόλεπτη διακοπή. 

Στις καθυστερήσεις ο Διαγόρας έφτασε στην ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από χέρι του Μουσταφάϊ μέσα στην περιοχή σε κεφαλιά του Τσομπανέλλη. Το εκτέλεσε ο ίδιος, αποτελώντας τη χρυσή αλλαγή του Στέλιου Μουντανάρη και τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης. Ακολούθησε πανζουρλισμός στο γήπεδο... 

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Στ. Μουντανάρης): Μαλλής, Τοπάλι, Κρασουδάκης, Ρέτζος (70' Κίστα), Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τζόρνταν, Τζέκα, Μαλακός (52' Τσομπανέλλης), Β. Παρέλης

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης, Διαμαντής (28' Τσελάντζι), Σακουλάς (76' Μίλης), Χατζόπουλος, Ζίου, Μουσταφάϊ, Αγγελόπουλος (81' Αντωνόπουλος), Μαρίνης, Βεζιρτζόγλου, Γιάννος, Κουτσοδήμος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey