Μόνο νίκη βλέπει ο Αιγέας Πλωμαρίου

09/05/2024 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2024 - 14:51

Πρώτη πρόκληση για τον νταμπλούχο Λέσβου Αιγέα Πλωμαρίου την Κυριακή 12 Μαϊου στις 11:00 το πρωί στο «Μιχαλέλειο» γήπεδο με αντίπαλο τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Κυκλάδων, Παμμηλιακό.

Ο νταμπλούχος Λέσβου έχει πάρει βαθιές ανάσες στο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει μετά και τον τελικό κυπέλλου, στρέφοντας πια το ενδιαφέρον του στον πρώτο του αγώνα της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου προς τη Γ Εθνική. Για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου, η ομάδα του Πλωμαρίου θα υποδεχθεί πάνοπλη στην έδρα της τον Παμμηλιακό, ο οποίος στην πρεμιέρα των αγώνων απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο γειτονικό νησί της Χίου.

Ο Αιγέας προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής που θα διεξαχθεί νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά το φιλοξενούμενο σωματείο, το οποίο αναμένεται να φτάσει στη Λέσβο το πρωί της ίδια ημέρας. Η νίκη κρίνεται επιτακτική για τον πρωταθλητή Λέσβου, για να μπει από νωρίς στο κόλπο της ανόδου. Στο στρατόπεδο του Αιγέα υπάρχει πίστη για την κατάκτηση των τριών πόντων και με προσήλωση μπορούν σίγουρα να πανηγυρίσουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, με την βοήθεια πάντα και των φιλάθλων που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο, ενισχύοντας την προσπάθεια των γηπεδούχων.

Η τελευταία προπόνηση για τους Πλωμαρίτες θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαϊου. Στις προπονήσεις μάλιστα των τελευταίων ημερών συμμετέχει και ο έμπειρος αμυντικός Στρατής Σαλταμάρας, ο οποίος ενδέχεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey