Γλυκόπικρη ήττα για Αιολικό WFC από τα Μελίσσια

09/11/2021 - 08:45 Τελευταία τροποποίηση στις 08/11/2021 - 17:51

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε ο Αιολικός WFC από τα Μελίσσια, στο εξ' αναβολής ματς της 2ης Αγωνιστικής για τον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής γυναικών.

Η ομάδα της Μυτιλήνης αγωνίστηκε στο Γήπεδο Νίκαιας, έδρα της Προοδευτικής, και παρότι προηγήθηκε με τη 12χρονη (!) Μαργαρίτα Μαρα μόλις στο 8ο λεπτό, δεν κατόρθωσε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, αφού τα Μελίσσια έφτασαν στην ανατροπή. Οι φιλοξενούμενες αρχικά ισοφάρισαν με την Πότσιου στο 23' σε 1-1 και με την ίδια παίκτρια έγραψαν το τελικό 1-2 στο 63ο λεπτό.

Ωστόσο η ομάδα της Μυτιλήνης δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ, κλείνοντας την αντίπαλό της στο μισό γήπεδο, δείγμα ενθαρρυντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Αιολικού WFC Δημήτρης Ελευθεριάσης τόνισε στο Abola Woman: «Νιώθουμε μια πικρία γιατί χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Δεχθήκαμε και τα δύο γκολ σε ανύποπτες φάσεις, μας έλειπε η εμπειρία και το καθαρό μυαλό. Είμαι ευχαριστημένος πάντως από τις αθλήτριές μου. Η ομάδα των Μελισσίων έκανε αυτό που έπρεπε στο γήπεδο, σε αντίθεση με εμάς που μας έλειπε η ουσία. Υπάρχει όμως ικανοποίηση. Σκοπός είναι να μαθαίνουμε και από τις ήττες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με μικρές, αλλά και μεγαλύτερες αθλήτριες και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στη Μυτιλήνη.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey