Χάλκινοι Γιαννάκης και Κυριακίδη

05/03/2019 - 15:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2019 - 13:20

Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων Τάε Κβον Ντο ο Μιχάλης Γιαννάκης και η Γρηγοριλία Κυριακίδη του Αθλητικού Συλλόγου Μυτιλήνης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο "Nick Galis Hall" στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιαννάκης αγωνίστηκε στην κατηγορία Παίδων -61 κιλά, ενώ η Κυριακίδη στην κατηγορία Νεανίδων -68 κιλά. Συνολικά, έλαβαν μέρος 1560 αθλητές από 39 χώρες και 330 σύλλογοι. Επίσης, από τη Λέσβο συμμετείχαν ακόμη τρεις αθλητές, η Ζωή Πλακωτάρη, ο Θοδωρής Σέντας και ο Κωνσταντίνος Σουβατζόγλου, οι οποίοι μπορεί να μην κατέκτησαν κάποιο μετάλλιο, όμως η παρουσία τους και η προσπάθεια τους ήταν πολύ καλή και σίγουρα ελπιδοφόρα για περισσότερες διακρίσεις στο προσεχές μέλλον.

Ο προπονητής των αθλητών, Ανδρέας Αληφραγκής, μιλώντας στο «SL» δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από όλους τους αθλητές, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός πως μέσα από αυτές τις επιτυχίες οι δύο αθλητές κέρδισαν την απευθείας πρόκριση τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι Γιαννάκης και Κυριακίδη θα γίνουν οι δύο πρώτοι Λέσβιοι που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική μας ομάδα σε παίδες και νεάνιδες, αντίστοιχα, σε μια διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία το φθινόπωρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey