Πυρετώδης προετοιμασία της ακαδημία Κουνγκ Φού Βορείου Αιγαίου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

04/11/2022 - 11:34 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2022 - 14:41

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ακαδημίας Wushu Kung Fu Βορείου Αιγαίου ενόψει της συμμετοχής της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι το διάστημα 11-16 Νοεμβρίου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kung Fu ανέλαβε ξανά την διοργάνωση του 18ου συνολικά Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μετά από το μακρινό 1998. Η συγκεκριμένη διοργάνωση διεξάγεται ανά δύο χρόνια, όμως υπήρξε διακοπή τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας του covid.

klavas-giorgos-akadimia-boreiou-aigaiou-2022.jpg (770×433)

Ο Γιώργος Κλάβας

Από την Ελλάδα θα λάβουν συμμετοχή 190 αθλητές, με την ακαδημία Βορείου Αιγαίου, η οποία από την ημέρα της ίδρυσης της μετρά πολλές διακρίσεις τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά σε διεθνής αγώνες, να είναι παρούσα με 6 συνολικά αθλητές και αθλήτριες μέλη της εθνικής με τη συνοδεία του προπονητή τους Γιώργου Βατζάκα.

vatzakas-giorgos-akadimia-boreiou-aigaiou-2022.jpg (770×433)

Ο προπονητής Γιώργος Βατζάκας

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νησιώτης, ο Γιωργος Κλάβας, ο Θοδωρής Μήλιος και ο Λουκάς Πετραδέλλης θα αγωνιστούν στην κατηγορία νότια γροθιά και νότιο κοντάρι, η Χριστίνα Βατζάκα στη νότια γροθιά και παραδοσιακή βεντάλια και η Μαριλένα Βατζάκα στη βόρεια γροθιά και νότιο κοντάρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey