Αποφασίζει ο Κοντονής για τους φιλάθλους

11/03/2015 - 14:40 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2015 - 15:09

Την Πέμπτη (12/3) αναμένεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής να ανακοινώσει την απόφασή του για το αν και η 28η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Τελικώς, παρά τη φημολογούμενη νέα συνάντησή Κοντονή - εκπροσώπων ΕΠΟ και Super League, αυτ΄η δε θα πραγματοποιηθεί και ο Υφυπουργός θα περιμένει τις σχετικές εισηγήσεις τόσο της Αστυνομίας όσο και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας. Αναμφίβολα, ρόλο θα παίξει και η σημερινή έκβαση του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, καθώς και το αν θα προκύψει κάποιο νέο κρούσμα βίας.

Εκείνο που διαρέεται από το περιβάλλον του Υφυπουργού είναι πως ο Σταύρος Κοντονής σκοπεύει τα ματς να διεξαχθούν δίχως την παρουσία φιλάθλων, ώστε μετά την "τιμωρία" των μισών ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική, να ισχύσει το ίδιο μέτρο και για τις υπόλοιπες, που θα είναι αυτό το σαββατοκύριακο γηπεδούχες. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύει πως θα αποφευχθούν τυχόν διαμαρτυρίες σχετικά με την κυβερνητική απόφαση που τιμώρησε μόνο τους μισούς συλλόγους που μετέχουν στη Λίγκα. Δυστυχώς όμως, με το συγκεκριμένο μέτρο θα τιμωρηθεί εις... διπλούν η ΑΕΛΚ, που βάσει προγράμματος είχε δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στη Μυτιλήνη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey