Στον ΠΑΟΚ ο Τελωνιάτης!

19/05/2021 - 21:10 Τελευταία τροποποίηση στις 19/05/2021 - 21:25

Έτοιμος να ακολουθήσει το όνειρο του είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Οδυσσέα Ελύτη Νίκος Τελωνιάτης ο οποίος αναχωρεί την Παρασκευή για να ενσωματωθεί στα Τμήματα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και να γίνει μέλος σε μία από τις πιο οργανωμένες και ποιοτικές ομάδες της Ελλάδας.

Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που έκανε τα πρώτα του βήματα από την ηλικία των 6 χρόνων στην ακαδημία του Ελύτη, κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει το ενδιαφέρον των προπονητών. Ο Τελωνιάτης έχει αγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά τμήματα υποδομών, ενώ την προηγούμενη χρονιά, που συμπλήρωσε το 14ο έτος της ηλικίας του, πήρε χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα και φέτος (2020-21), φόρεσε τη φανέλα βασικού παίκτη σε αυτήν πετυχαίνοντας και τα πρώτα του γκολ.

Αγωνίστηκε επίσης στις μικτές ομάδες Παίδων και Νέων, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να κληθεί στην Εθνική Ομάδα Παίδων, ανάμεσα σε 28 παιδιά από όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή του στις προπονήσεις της στο Καρπενήσι.Να σημειωθεί ότι πρόταση για μεταγραφή είχε και από την Ατρόμητο Αθηνών, η οποία δεν ολοκληρώθηκε με δική του απόφαση.

Η συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Παίδων, η πολύ καλή του παρουσία στις Μικτές Ομάδες, αλλά και οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο Τουρνουά των Ιωαννίνων με την ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη, τράβηξαν το ενδιαφέρον των scouter των Π.Α.Ε. και ειδικά του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου ήρθαν σε επαφή μαζί του και του έδειξαν ότι τον εμπιστεύονται και τον θέλουν κοντά τους. Οι συνθήκες της πανδημίας δεν βοηθούσαν για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, ο Νίκος όμως με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να βγει νικητής και να πραγματοποιήσει τον στόχο του.

Ένας αθλητής με τεράστια θέληση, υπομονή και αυτοπεποίθηση, έχοντας μεγάλη στήριξη από την οικογένειά του, η οποία στάθηκε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, φρόντισε όλο αυτό το διάστημα, που ήταν σε αναστολή οι προπονήσεις των σωματείων, να δουλεύει ατομικά για να μπορέσει να σταθεί στο πολύ υψηλό επίπεδο που υπάρχει στον ΠΑΟΚ. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey