Γυμναστής στην Κ17 του Ιωνικού ο Κουκλιαμπής

05/09/2021 - 12:10 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2021 - 12:33

Σπουδαίο επαγγελματικό βήμα για τον Μυτιληνιό γυμναστή Μιχάλη Κουκλιαμπή, ο οποίος από τα τέλη Ιουλίου ανήκει στο προπονητικό τιμ της ομάδας του Ιωνικού.

Ο 22χρονος γυμναστής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ της περιοχής τον περασμένο Μάϊο και έπειτα από εισήγηση στο ΔΣ της ομάδας του Α προπονητή της Κ17 Αντώνη Τσιπάκη, καθώς ήταν προσωπική του επιλογή, ο Κουκλιαμπής εντάχθηκε αμέσως στην προπονητική ομάδα του συλλόγου της Νίκαιας, αποτελώντας τον νεότερο γυμναστή U17 στη Super Leauge 1.

Επίσης, είναι κάτοχος UEFA B αλλά και του Alfa Sports Analysis Diploma, πραγματοποιώντας την ανάλυση βίντεο για το τμήμα Κ19, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνος για το αγωνιστικό τμήμα της Κ12. Επιπλέον, ήταν αναλυτής βίντεο στη γυναικεία ομάδα Αβαντίδες Χαλκίδας, η οποία αγωνίζεται στην Α Εθνική καταλαμβάνοντας μάλιστα την περασμένη σεζόν την δεύτερη θέση.

Τέλος, πραγματοποίησε παρουσίαση σε συνέδριο της ΕΓΒΕ με θέμα την ποιοτική ανάλυση της τακτικής του τελικού αγώνα του UEfA Champions League γυναικών του 2020.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey