Eμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

20/02/2024 - 12:59

Εντός της εβδομάδας φέρεται ότι ολοκληρώνεται η έρευνα για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού σε ματς SL1 και SL2, ενώ σύμφωνα με καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών, αποκαλύπτεται η εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού σε αγώνες Super League 1 και Super League 2. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Δίκη» αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας και όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνομιλίες υπάρχει «ηχηρή εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη»:

«Εντός της εβδομάδας ολοκληρώνεται η έρευνα για το τεράστιο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, που αφορούσε κυρίως ματς της SL2 αλλά και της SL1, όπως τεκμηριώθηκαν από συνομιλίες των εμπλεκομένων που παρακολουθούνταν και καταγράφονταν, για μήνες, μετά από έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου.

Ο διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, Δημήτρης Λουκόπουλος ολοκληρώνει την έρευνα των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν με καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών στελεχών ΠΑΕ, καθώς και από εφόδους στα σπίτια και γραφεία όπου κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και σκληροί δίσκοι των υπολογιστών των εμπλεκομένων.

Οι «καυτές» συνομιλίες, που φαίνονται να αποκαλύπτουν «ηχηρή» εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ, ήταν το έναυσμα, για να δοθεί παραγγελία από τον κ. Σπυρόπουλο στην Οικονομική Αστυνομία, να εισβάλλει σε σπίτια εμπλεκομένων. Η δικογραφία και το πόρισμα από την Οικονομική Αστυνομία θα διαβιβαστούν στη συνέχεια στον κ. Σπυρόπουλο για να μελετήσει και να αποφασίσει τις περαιτέρω δικονομικές κινήσεις.

Ο κ. Σπυρόπουλος, εαν κρίνει ό,τι, τα στοιχεία επαρκούν θα ασκήσει ποινικές διώξεις».

gazzetta.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey