Συνάντηση Πιλάβιου με Προέδρους

09/03/2011 - 20:31

Σε πολύ θετικό κλίμα έγινε πριν από λίγες ώρες η συνάντηση των εκπρόσωπων σωματείων της Δ' Εθνικής με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δέχθηκε στο γραφείο του την τετραμελή Επιτροπή του συντονιστικού οργάνου που αποτελείται από τους Γιώργο Καλαποτλή, Μανώλη Βουλκίδη, Στέφανο Ηλιάδη, Βαγγέλη Σταθόπουλο και αφουγκράστηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία.

Ο ίδιος έδειξε να κατανοεί απόλυτα τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και την αγωνία για τη βιωσιμότητα των συλλόγων. Ασφαλώς, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τους τρόπους με τους οποίους θα μειωθεί το εξοδολόγιο των ομάδων, με τον Σοφοκλή Πιλάβιο να ζητάει από τους εκπροσώπους να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την προσεχή Παρασκευή.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας θα τα καταθέσει στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα. Συν τοις άλλοις, η τετραμελής επιτροπή υπέβαλλε τα έντονα παράπονά της για τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής αλλά και το μέγεθος των ποινών που επιβάλλει συχνά πυκνά. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις ο Πρόεδρος της ΕΠΟ έδειξε να εντυπωσιάζεται από τα νούμερα, ενώ υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει από τη θέση που κατέχει να επηρεάσει τις αποφάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Ακολούθως, υπήρξε μία συζήτηση σχετικά με την προδιαγραφόμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών, με τους εκπροσώπους των σωματείων να επιφυλάσσονται για την κατάθεση των δικών τους απόψεων και προτάσεων. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η συνάντηση μόνο ως θετική πράξη μπορεί να χαρακτηριστεί, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αποχής των σωματείων, που εξέφρασαν έντονα την οργή και τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της Πολιτείας, η οποία δεν έχει καταβάλλει τις επιχορηγήσεις των τελευταίων τριών ετών.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θεοδώρου
Πηγή: www.periferiako.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey