Πάμε για αποχή!

15/03/2011 - 14:13 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2011 - 14:19

Στην πλέον δυναμική τους ενέργεια είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν τα σωματεία της Δ' Εθνικής, στα πλαίσια του αγώνα που κάνουν τους τελευταίους μήνες για τη δικαίωσή των αιτημάτων που έχουν υποβάλλει ενώπιον της Πολιτείας και της ΕΠΟ.

Ηδη η Συντονιστική Επιτροπή βρίσκεται σε διαδικασία συλλογής υπογραφών για τη συμμετοχή των συλλόγων στην καθολική αποχή, που προγραμματίζεται για την προσεχή κιόλας αγωνιστική.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα μέλη της Επιτροπής, η πλειονότητα των σωματείων τάσσεται υπέρ της αποχής, ενώ όπως αναμενόταν υπάρχουν περίπου 10 έως 15 ομάδες που δε δείχνουν να είναι θετικές στην πραγματοποίηση αποχής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο επίκεντρο της οργής των σωματείων βρίσκεται η Πολιτεία, η οποία δεν έχει καταβάλλει τις επιχορηγήσεις ως όφειλε για τα τελευταία τρία έτη. Ασφαλώς, οι άνθρωποι της Συντονιστικής Επιτροπής αντιμετωπίζουν σαν ένα ισχυρό 'χαρτί' τη διενέργεια αποχής, προκειμένου να πιέσουν καταστάσεις και να διεκδικήσουν αυτό, που ούτως ή άλλως δικαιούνται.

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θεοδώρου, www.periferiako.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey